Cute Protection

Hi!
Tyvärr mår jag inte mycket bättre idag, snarare tvärt om. Mina smaklökar har bestämmt sig för att ta semester titt som tätt också, yay! Tur då att jag inte har någon större matlust. (๑>ᴗ<๑) Men jag har ändå lyckats få gjort endel idag. Jag tog en tablett efter frukost och diskade medan jag väntade på att den skulle sätta igång. Sen tog jag en promenad till affären. 
 
 
Efter det var jag rätt trött, men något som gjorde mig glad var att jag fått ett paket! Mina "sladd-skydd" har äntligen kommit. De är så sööta, och jag behöver dem verkligen då mina sladdar har sett bättre dagar om man säger så. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har även lyckats förbereda för middagen under dagen då jag fortfarande hade energi. Det blir Mannagrynsspätta (en vegansk variant av pannerad fisk) med potatismos och egengjord remouladsås. Receptet är från ett äldre nummer av tidningen VEGO. Jag hoppas det blir gott, det var svårt att smaka av när smaklökarna inte är på min sida. (^   _   -)
 
Nu tror jag det är dags för mig att ta en ny tablett, illamåendet börjar komma smygande vilket ofta betyder feber när det gäller mig. Snart borde hjärtat vara på hemmgång också och jag vill ha tillräckligt med energi för att steka mannagrynsfisken, koka potatisen och sen göra mos. Jag vet, jag borde igentligen bara ligga här och vila men det är inte min starka sida. Om jag inte mår bättre imorgon ska jag försöka ta det lite lugnare. (◠‿◠✿)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback