Cute Cuddles

Hi!
Jag hade lika svårt att vakna imorse med. Men jag har sovit riktigt bra, vilket känns som jag behöver. Jag lyckades ändå komma upp, med hjälp från kaffet hjärtat kommer med på morgonen hihi, för jag skulle skypa med mina underbara vänner. Jag har inte skypat med någon av mina vänner sen jag kom hit så det var så roligt att få se dem och prata med dem. Det var Limes, Evelina och Desirée; de gammla "korridors-tjejorna" hihi! (^    ^) De var alla sammlade så vi behövde bara ha två chattfönster, vad jag saknar dem. Men det är så skönt att veta att jag alltid har dem där, oavsett hur lång tid det går mellan de gånger vi ses. Jag verkligen älskar mina vänner och är så lycklig som har dem. 
 
 
Efter en något sen frukost gick jag på min dagliga promenad till affären. Det har varit kallare idag, runt 15 grader visade det när jag var vid centrum. Men på hemmvägen tittade solen fram och det blev varmare, så skönt för jag frös verkligen. 
 
 
 
 
 
 
Det är så sött när man möts av dessa små gullungar när man kommer hem.
 
 
 
 
Jag har inte varit på topp idag häller, tyävrr. Nässelutslagen ser likadana ut som igår och kliade väldigt mycket imorse (jag låter dock bli att klia). Sen har jag bara varit väldigt trött. Jag tror därför det är bra att jag haft en väldigt lugn dag här hemma. Det ända jag gjort är att röra ihop en ny granola som nu står i ugnen. Sen skivade jag upp lite temphe och la i marinad till imorgon. Annars har jag bara tagit det lugnt. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Så nu ska jag forsätta med att bara ligga i sängen och titta på Vampire Diaries till hjärtat kommer hem. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Så härligt att du sovit gott!

2017-12-28 @ 09:56:17
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback