Sorting & Cleaning

Hi!
Jag tog det riktigt lugnt imorse, promenerade med hundarna i lugn och ro och vaknade i min egen takt. Sen hade jag en låång och härlig frukost. Sen fick jag ett ryck och började städa lite inne på rummet. Jag sorterade upp, slängde gamla tidningar och papper jag inte behöver längre, kollade saker jag ska sälja och lite annat. Det syns inte jättestor skillnad på rummet men allt är mer sorterat och iordning så i mina ögon och i mitt huvud känner jag mig väldigt nöjd! (^ _ ^) Det var skönt att få det gjort.
 
Efter en fruktig och god lunch tog jag en promenad ner till Hålebäcken med hundarna. Det har varit väldigt fint väder idag, men inte så varmt. En härlig höstdag med andra ord. (^ _ -) Under eftermiddagen tog jag det bara lugnt och små pysslade med lite saker fram tills mamma och pappa kom hem. Då bytte jag om och gick ut på en joggingtur. Jag ska inte ljuga och säga att det var härligt för det var rätt jobbigt idag. Men det känns skönt nu efteråt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag i soffan med resten av familjen. För ovanlighetens skull är vi faktiskt alla här, killarna sitter inte vid sina datorer. Jag ska varva ner innan jag kryper ner i sängen och läser. (^   ^)
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback