Forest Fairy

Moshi Moshi!
Jag var uppe tidigt imorse och gjorde mig iordning för att åka till en kompis. Dock blev jag lite sen ändå. När jag var ute på morgonpromenaden med hundarna så gick jag förbi hästarna, som jag alltid gör. Det såg ut som Magni stod och kliade sig på ett träd, men när jag stannad och tittade närmare märkte jag att han satt fast med manen i två grenar och försökte komma loss. Han var verkligen intrasslad och skulle inte kunnda ta sig loss själv så jag fick binda hundarna och gå in till Magni. När jag kom och började försöka trassla loss honom ställde han sig stilla och stod helt still hela tiden medan jag stod och drog i manen (jag försökte förståss vara försiktig så det inte skulle göra ont). Det verkade hopplöst och jag funderade på att ringa mamma och be henne komma med en sax. Men skamm den som ger sig, jag lyckades tillslut få loss honom. Han stod kvar lugnt och stilla så jag kunde gosa lite med honom för att han varit så duktig. Sen när jag började gå mot grinden igen följde han med mig. Han såg så ledsen ut när jag lämnade honom, som om han bad mig att inte gå. Djur är verkligen helt fantastiska! De är så smarta och förstår så mycket mer än folk tror. Vi borde lära oss mer av djuren! Stunder som denna, när man verkligen finner än förståelse sinsemellan är helt magiska! 
 
 
Jag åkte sen hem till Dessie där även Evelina väntade. Vi hade en lugn och mysig dag då vi bara pratade och umgicks. Dessie åker ju till Sydkorea på lördag och ska studera i ett halvår. Därför var vi ju tvugna att träffas en gång till innan hon åker. Jag är glad för hennes skull, hon kommer få så roligt. Men jag kommer sakna henne!
 
 
 
 
När jag kom hem bytte jag om och gjorde mig iordning. Sen gick jag upp i skogen för en liten photoshoot på egen hand. Tack för stativ och fjärrkontroll! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag ville ha en ny profilbild till min facebook då jag är så trött på min gamla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni kan nog gissa temat; skogs älva/skogs nymf. Det var roligt och jag är rätt nöjd.
Bättre kan jag nog inte få det när jag tar bilderna själv. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
Nu ska jag mysa!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback