Lucy

Hej!
Jag var uppe innan solen imorse. Jag ville hinna ut och mata hästarna, promenera med hundarna och göra kaffe innan jag skulle prata med hjärtat och sen köra Erik till färgan. Älskligen hade huvudvärk, stackarn, så det blev inget skypande ändå. Men jag hade en lugn frukost istället innan jag körde ner Erik till färgan. (^    ^,)
 
Sen har jag städat lite i köket, satt på en tvätt, haft en lång härlig dusch och hängt upp tvätten. Efter det har jag bara tagit det lugnt. Jag satte mig i soffan och tittade på en film; Lucy. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den handlar om Lucy, en tjej som råkar hamna intrasslad i en knarkaffär. När det går hål på en påse med knark, inplanterad i hennes mage, sprids det i hennes kropp med en väldig fart. Detta ändrar hennes kropp och syn på allt totalt...
 
Det var en väldigt annorlunda/märklig film men rätt spännande med teorier om vad vi skulle kunna göra om vi använde mer av våra hjärnor. Jag tycker den var bra och rätt häftig, men det är ingen wow film som jag vill se om och om igen. 
 
 
 
Jag har inte gjort så mycket mer, varit lite uttråkad faktiskt då det regnat och varit grått ute. Kanske jag kan hitta på något kul att göra imorogn. Vi får vell se. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback