Behind Blue Eyes

Hej!
När jag drog upp rullgardinen imorse snöade det fortfarande ute och har sedan fortsatt hela dagen. Ute ligger ett tjockt vitt täcke av glittrande vit snö. Det är jättevackert!
 
Jag skypade med mitt hjärta imorse. Det var kvällen på hans födelsedag för honom men morgonen för mig. Jag hade såklart redan skickat ner lite små saker till honom, som han var duktig och väntade med att öppna tills sin födelsedag. Men det var skönt att få prata med honom och se honom, som alltid får han mig att må som en prinsessa. Han är världens bästa och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan honom. Ibland är det läskigt att man blivit så beroende av en annan människa. Men jag älskar honom, mer än jag trodde jag någonsin skulle kunna älska en annan människa på det sättet. Så stort Grattis till mannen som stulit mitt hjärta när jag ändå hade gett det till honom. Du är helt underbar, jag inte finner ord. Jag hoppas på många, många fler födelsedagar tillsammans. ♡♡♡♡
 
 
Efter en sen frukost duschade jag innan jag och mamma åkte för att vecko handla, vilket tar sin lilla tid. Vi har varit borta hela dagen. (^    ^) Men konstig som jag är tycket jag om att handla, hihi! Jag har ju ett intresse för både bakning och matlagning. 
 
 
Jag tänkte passa på att tipsa om en super bra mascara jag blivit lite smått förälskad i. Det började med att mamma lånade min mascara och av misstag la ner den i sin necessär istället för att lägga tillbaka den. Sen åkte mamma och pappa till husvagnen i helgen så när jag skulle ha min mascara var den inte där. Jag ringde mamma som upptäckte att hon råkat få med sig den. Hon swichade över pengar så jag kunde åka och köpa en ny. Jag gjorde lite undersökningar och kollade runt på olika veganska och cruelty free mascaror och hittade en som verkade bra; Isadora Insane Volume Lash Styler. Och den levde verkligen upp till förväntan, till och med bättre! Borsten bygger upp och separerar fransarna så fint! 
 
 
 
 
 
Inte den bästa bilden men man ser lite av hur otrolig den är!
Här är en jättebra video som visar hur bra mascaran är. 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det en lugn kväll innan läggdags. Så får vi se vad jag hittar på imorgon. Jag saknar redan Liseberg! 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback