Tooth, Blood and Body

Hello!
Jag började denna veckan med ett tandläkarbesök. De ringde mig i förra veckan, jag har ju fortfarande gratis tandvård (vilket jag inte visste om, hihi)! Jag blev jätteglad och de hade tid till mig redan idag för vanlig kontroll. Toppen! Så jag har gjort en genomgående undersökning och allt såg bra ut. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vad skönt att ha det gjort.
 
Jag åkte sen hem och hämtade mamma så åkte vi vidare till Stenungsund. Jag behövde gå till läkaren och ta lite prover för både järnvärdet och mitt låga värde på köldkörteln. Så nu var det avklarat. (^  -  ^) Jag fick även pratat med dem om kramperna jag får i magen ibland, de tror att det bara har att göra med allt som händer just nu... Jag har ju nyss kommit hem från 14 månader på Nya Zeeland, sökt jobb, har min pojkvän och bästa kompis kvar på andra sidan jorden och annat som händer i livet nu. Så det kommer nog gå över, särskilt nu när jag fått ett jobb. Kommer jag igång och börjar jobba tror jag det kommer bli bättre för då har jag något att fokusera på. (^    ^,)
 
 
 
 
 
 
Jag går runt med glasögon för tillfället då mina sissta linser gått ut och jag behöver göra en ny undersökning innan jag beställer nya.
Bokade tid idag så jag kan göra en undersökning på torsdag. (^    ^)
 
 
 
 
 
 
När vi var klara åkte jag och mamma och fikade. Jag har längtat så efter Lejonet och Björnen glass, min favorit, så vi åkte såklart till glasscafét i Stenungsund. Mumms!! De har en ny smak för i år som heter Hasselnöt Bueno och den smakar precis som nötkräm! (๑✧◡✧๑) 
 
Efter det gick vi och handlade och gick även i lite affärer. Det var mysigt att vara iväg med mamma, jag har saknat det. Vi köpte även en kartong med svenska jordgubbar som vi åt upp i bilen påvägen hem, såååå gott!
 
 
 
Hemma tog jag en promenad med hundarna. En lite längre den här gången då jag först gick till slutet av vår väg, sedan tillbaka förbi vårt hus och vidare förbi några sommarstugor och slutade med att gå till stora vägen och sen hem. (✿◠‿◠) Det var härligt då solen började titta fram. Hemma åt jag en enkel, men otroligt, god middag.
 
 
 
 
 
 
Baby spenat, grönkål, rivna morötter, gurka, tomat och gravad lax. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
Nu sitter jag och tar det lugnt efter att ha städat lite i köket. Jag, mamma och Erik tänkte kolla på ett avsnitt av Shannara. Kaffet är precis klart så jag ska ta en kopp och gå in och sätta mig. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback