Riding in the wood

Hi!
Det har varit en rätt lugn dag idag. Jag var ute på min morgonpromenad med hundarna och åt sen frukost i vanlig ordning. Mamma åkte iväg på samtal så sen var jag ensam med hundarna. Jag passade på att lägga ut mina sims spel på tradera och sen lagade jag lite saker, som jag behövde laga, med limpistolen. Så jag fick bockat av några saker från "att-göra-listan". (^   ^,) 
 
När mamma kom hem försökte vi titta på ett avsnitt av Reign men datorn ville inte fungera. Jag tror vi höll på i ungefär en timma och fick se kanske 20 minuter av ett avsnitt. Sen gav vi upp och jag började med middagen. 
 
 
 
 
 
Paprikor fyllda med grönsaker och blandade bönor. Min är utan ost. 
 
 
 
 
 
 
Jag följde sen med mamma ut på en ridtur i skogen. Åh vad härligt det var att få komma ut och rida Dokka igen. Hon är verkligen världens underbaraste! Vi fick syn på en älg där vi tänkt rida så det fick bli en annan väg, men vad gör vell det. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var lika underbart ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Påvägen hem såg vi rådjuret jag sett tidigare. Nu var hon inte lika tjock längre utan hade ett litet kid vid sin sida. (✿◠‿◠) Så gulligt! Tyvärr var de rätt långt bort så vi kunde inte se mer än att hon hade något litet rödbrunt som gick bredvid henne. Men det är roligt när djuren får ungar!
 
Nu sitter vi och gör ett nytt försök med att titta på Reign, men det fungerar inget vidare. Vi får titta på något annat istället innan läggdags. (^ _ -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback