Sakura ✿

Konnichiwa!
Ännnu en underbar dag i Tokyo är förbi, denna dagen en hel dag dessutom! (*^▽^*)
 
Jag sov otroligt skönt hela natten och kände mig utvilad när jag vaknade. Jag gjorde mig iordning i lugn och ro och gick sen ner till hotellets restaurang/café där jag får frukost. Det kändes rätt lyxigt att sätta sig och bli serverad kaffe, en sallad, rostat bröd med blåbärssylt, stekt ägg, bacon och korv (även om jag inte åt de två sistnämnda då jag inte är jätteförtjust i kött). (^ _ ^) Sen gick jag upp på rummet igen för att göra mig iordning och gå ut på Tokyos gator. Men först pratade jag en stund med hjärtat via facebooks chatt där man kan använda kameran. Det fungerade minst lika bra som skype och var så otroligt härligt att få prata med älsklingen igen. Jag saknar honom! ♡
 
Sen begav jag mig ut, första stoppet Shinjuku station. (^  ^,) Där gick jag ut och började promenera mot Shinjuku Gyoen som är en stor park i Shinjuku. Jag hittade rätt exit på stationen (som är enorm) och började promenera.
 
 
 
 
 
Bara i Tokyo, haha! Så sött! 
 
 
 
 
 
 
Jag hittade parken, men fick följa staketet en bit för att leta reda på ingången.  (^   ^)
 
 
 
 
 
Parken var verkligen jättefin och körsbärsblomningen, som jag kom dit för, var jättevacker. Parken var full av liv och folk som ville ta kort med de söta körbärsblommorna. Jag har lyckat köpa en laddare som min adapter passar i (det var billigare än att köpa en laddare till datorn, och nu kan jag ladda kameran med om jag behöver) så nu kan jag ladda datorn och har därför kunnat redigera bilderna från kameran. Dock kommer dagen bli med blandade mobil-bilder och kamera-bilder då jag inte viste om jag skulle ha möjlighet att ladda kameran eller datorn. Men det fungerar bra det med. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några höll på att ta bröllopsbilder. De var så fina så jag kunde inte låta bli att ta kort jag med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där fanns fler fina blommor än bara körsbärsblommorna. 
 
 
 
 
 
 
Fåglarna sprätta runt bland löven under träden. Jag såg likadana fåglar igår i Yoyogi Park.
Visst är de söta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade köpt med mig lunch från en "convenience store" så jag satte mig på en bänk i parken och åt.
Det blev en bento med tamagoyaki, onigiri och några andra små saker som jag inte är säker på vad det var. 
Gott var det i alla fall! Till efterrätt blev det kaffe och matcha-dangos med azuki-bönpasta. Yummie!
 
 
 
 
 
 
 
Magnolia
 
 
 
 
 
När jag gått igenom parken tog jag mig tillbaka mot stationen och åkte vidare till Harajuku. Denna gången gick jag bara Takeshita Dori ner och gick sen runt på gatorna bakom. Det var roligt eftersom jag aldrig gått där förut. Jag tittade i lite olika butiker och bara strosade runt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Lite shopping blev det förståss också. 
 
 
 
 
 
 
Det var inte lika mycket folk på Takeshita Dori idag, men det var några stycken. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
 
Denna second hand butiken spenderade jag en hel del av tiden i.
Jag hittade några söta kläder, billigt, som jag är jättenöjd med! Second hand är alltid min favorit!
 
 
 
 
 
När energin tog slut letade jag upp ett café där jag satte mig och tog det lugnt
medan jag drack kaffe och mummsade på våfflor med choklad, banan och mandel. 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte jag tillbaka till Shinjuku då jag inte gått på gatorna där så mycket förut. Det var roligt att få upptäcka mer av Shinjuku där det är fullt av höghus, arkadhallar och skyltar högt och lågt. Jag skulle igentligen leta reda på en byggnad där man ska kunna åka upp gratis och få en väldigt bra utsikt. Men jag gick fel och när jag sen började komma på rätt spår var jag så trött. Därför smet jag in till stationen, när jag passerade den, och åkte hemmåt. Det var ändå roligt att gå omkring. När man går "vilse" får man se mycket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kunde inte låta bli att gå in i en av arkadhallarna och hamnade i ett purikura bås. 
Jag borde göra detta oftare, det är jätteroligt!
 
 
 
 
Jag åkte upp i ett av höghusen och utsikten därifrån var inte så dum den heller. 
 
 
 
 
Nu sitter jag på hotellrummet igen och känner mig trött men glad efter en rolig dag. Regnet smattrar mot fönstret och det åskar ute. Det är riktigt mysigt så jag ska krypa ner under täcket och läsa lite inna jag ska sova. 
 
Imorgon checkar jag ut från detta hotellet och åker hem till familjen Fujino, som jag bodde hos sommaren 2013 när jag var här på språkresa med STS. Det ska bli så roligt att träffa dem igen och det är otroligt snällt av dem som låter mig bo hos dem en natt!(*⌒ヮ⌒*)Därför kanske det inte blir någon uppdatering på bloggen imorgon, jag vill hellre spendera tiden tillsammans med dem. Men det tror jag ni förstår, och uppdatering kommer garanterat dagen efter. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback