Experimenting in the kitchen

Hi!
Denna dagen började som de har gjort de senaste veckorna. Jag dricker kaffe i sängen med hjärtat innan han går till jobbet. Sen sitter jag kvar i sängen tills jag blir uttråkad eller hungrig och går upp. (^   ^,) Sååå mysigt! 
 
På förmiddagen har jag städat lite mer i köket, denna gången rensade jag två kökslådor. Jag var klar lagom till lunch-dags, och sen har jag bara tagit det lugnt. Jag duschade senare, smörjde in kroppen och klippte luggen. Nu känner jag mig härligt fresh, det var riktigt sköntt! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Vi hade kikärtor kvar från när jag gjorde den "fruktiga kokosmjölksgrytan" häromdagen. Som jag förresten glömde lägga upp bild på så här kommer en. (^ _ -)
 
 
 
Receptet hittade jag här
 
 
 
 
 
Så med kikärtortna slängde jag ihop några kikärtsbiffar med saker vi hade hemma. Jag hade bland annat i en riven morot, tahini, citron juice, basilika och gurkmeja. Det blev faktiskt gott! Jag börjar få kläm på det där med vegansk mat och det är verkligen jätteroligt att experimentera i köket. Att tillaga vegansk mat är mycket roligare än att tillaga kött. Kan bero på att jag aldrig varit specielt förtjust i kött men jag älskar frukt och grönsaker. (^    ^)
 
 
 
 
 
 
Till det gjorde jag ett ärtmos. Mumms! 
 
 
 
Nu sitter vi båda i sängen, det är där vi hamnar haha! Vi brukar båda vara så trötta när hjärtat kommer hem så vi sätter oss i sängen med TV:n på och äter middag. Som jag nämnt tidigare, vi gör inprincip allt i sängen hihi! (๑>ᴗ<๑)
 
 
Imorgon kommer Josefin och hämtar mig för en tjejkväll, jag sover över hos henne. På lördag är det nämligen pride i Wellington som vi kommer gå till!(*⌒ヮ⌒*)Det ska bli jätteroligt och mysigt med en natt hos Josefin. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback