26 March

Hej!
Idag, eller snarare igår då klockan är 02:10 här, sov vi fram till tolv tiden. Vi hade ju inte gått och lagt oss förrän efter sju på morgonen eftersom vi festat hela natten. (๑>ᴗ<๑) Både jag och Linnea behövde duscha då man får röka på klubbarna här så man stinker rök när man kommer hem. Inte så jättetrevligt, men helt klart värt det.
 
 
Linnea och Evelina skulle på en k-pop konsert senare på kvällen, så vi gjorde oss iordning och åkte till området där konserten skulle hållas.
 
 
 
 
 
 
 
Gruppen de skulle se var Shinhwa.
 
 
 
 
 
Det ligger precis vid olympic park så efter att Linnea och Eve hämtat sina biljetter gick vi och köpte något enkelt att äta och satte oss på en bänk vi parken. Där satt vi och pratade och bara njöt av vår sista dag tillsammans. Linnea skulle sen möta en annan vän så när hon gick iväg promenerade jag och Evelina runt i Olympic park. Och idag hade jag kameran med mig. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser ni Sveriges flagga?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så mysigt med allt folk som var i parken.
Hela parken var full av liv och alla var så glada och njöt av våren.
 
 
 
 
 
 
Där fanns även många söta hundar. Denna lilla pomeranianen fångade mina ögon,
hen är så otroligt socker-söt!!
 
 
 
 
 
När vi mötte upp Linnea igen var det dags för mig att åka hem mot hotellet. Linnea och Eve skulle ställa sig i kön för att komma in på koncerten. Jag åkte hem, packade resväskorna och la mig i sängen i två timmar för att försöka få sova något. Det gick sådär, men jag sov lite grann iaf och fick vilat. (^   ^,) Sen gick jag ner och köpte crêpes till middag, mumms!
 
 
 
 
 
Nutella och Banan. Inte så nyttigt kanske, men man lever bara en gång. (^ _ -)
 
 
 
 
 
Sen tog jag mitt pick och pack och gick mot tågstationen. Jag mötte Linnea och Evelina där som hade haft en jättebra konsert. Det var så roligt att möta dem där igen så de kunde följa mig och vänta med mig tills tåget kom. Sen var det dags att säga hejdå för den här gången och jag åkte mot flygplatsen. Flyget går inte förrän strax innan åtta imorgon, men första tåget går alldeles för sent så jag tog det sista tåget istället och tillbringar natten på flygplatsen. Jag ska se om jag kan sova lite medan jag väntar på att få checka in.
 
Jag har haft en otroligt rolig vecka i Seoul med två helt underbara vänner. Tack Evelina och Linnea för att ni delat denna resan med mig, det har varit så roligt och jag saknar er redan! Men nu ska jag ut på nya äventyr, själv den här gången. Om några timmar bär det av mot Tokyo!! o(*⌒∇⌒*)o 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback