Rain at the roof

Moshi Moshi!
Jag har bakat hela dagen idag. Det har blivit veganska macarons, vegansk mazarin-toscatårta och vegansk glass. Eftersom jag provade för första gången blev jag inte nöjd, toscatårtan tog längre tid i ugnen så de första nötterna jag la på åkte bara rakt igenom kakan. Därför är det nu en mazarin-toscatårta med både nöttopping och en nötklick i mitten. (≧▽≦) Många av macaronsen flöt över markeringarna i silkonmattorna vilket gjorde att de sprack i ugnen. Men annars har det gått bra och jag vet hur jag ska göra nästa gång för att göra det bättre. Även om det känns hopplöst när man står där och det känns som om ingenting gå som man vill så är det ända sättet att lära sig på, "trial and error". Och jag tror ändå det kommer smaka ok imorgon. (^   ^,) Glassen blev iaf jättegod, den kunde jag inte låta bli att smaka på. 
 
När jag var klar tog jag en skön dusch och känner mig så mycket piggare och gladare efter det. Sen packade jag och åkte till mamma, pappa och Elias som redan hade åkt till Hafsten camping med husvagnen tidigare under dagen. Vi kommer fira midsommar här. ( ⌒-⌒ ) Jag har egen bil med så jag kan åka hem igen imorgon kväll eftersom jag ska jobba på lördag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och lyssnar på när regnet smattrar mot husvagnstaket. Det får regna idag för då kanske vi kan få uppbehåll imorgon, vågar man hoppas på en midsommar utan regn? (^_-)
 
 
Kram på er 💖
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback