Green - No blond

Hello!
Ta det lugnt, jag har inte grön hår haha! (^ _ -) Men jag är inte blond heller, även om jag hade i färgen i två timmar... Den orangea är verkligen envis. (>   <) Imorgon ska jag köpa ännu en blond färg och prova för att se om jag kan bleka det ytterligare något innan jag ska ha rosa färg igen. Vi får vell se hur det går. 
 
Annars har det varit en lugn dag. Jag lyckades inte ta mig upp ur sängen förrän efter elva, hihi! Jag ligger uppe och läser alldeles för sent på kvällarna. Men är man ledig får man passa på. ( ◠‿◠ ) Jag tog sen min vanliga promenad med hundarna innan jag gick hem och satte på kaffet. Mamma hade varit på samtal och hämtade Erik från färgan (han hade en kort dag i skolan). Hon ringde och sa att hon köpte med fika hem, så jag åt en caramell protein pudding från njie till frukost. De är så otroligt goda! Nästa vecka kommer det tre ny smaker; Lemon Cheesecake, Creamy Hazelnut och Blueberry Muffin. (๑✧◡✧๑) Eftersom jag redan älskar alla deras produkter är jag är väldigt nyfiken. 
 
 
Under dagen har jag sen tagit kort på kläder som ska säljas och lagt upp några av dem på tradera. Ni kan hitta min tradera genom att klicka här. (^   ^,) Många av kläderna jag säljer tycker jag fortfarande om, men jag behöver göra plats i garderoben och prioritera. Därför måste jag släppa taget om några av dem och hoppas någon annan kan ha glädje av dem. 
 
När jag var klar med endel annonser kände jag att jag behövde komma ut en sväng så jag och hundarna tog en promenad i skogen. Det var verkligen jättehärligt! Det har blåst endel idag vilket gjort att det varit lite kyligare ute. Men i skogen blåste det inte lika mycket och det var helt underbart i solen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sverige kan vara vackert det med, bara man använder sina ögon. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
 
På kvällen hjälpte mamma mig med att färga håret. Jag hade beställt en blond färg från Herbatint, samma märke som jag använt för det orangea. Det märket är jättebra och jag tänkte att kanske det kunde göra mitt hår blont (det gick ju inte så bra förra gången jag och Josefin försökte). Men nej då, efter två timmar vågade jag inte ha kvar det i håret längre ifall det skulle skada håret något. Jag sköljde ut och håret är bara någon nyans ljusare, inte blont utan fortfarande oranget. Men än har jag inte gett upp, imorgon köper vi som sagt en ny omgång med blond hårfärg från något annat märke och testar. (^  _  ^) Någon som har tips eller förslag på något bra märke?
 
Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag ska sova. Jag ska försöka släcka lampan lite tidigare så det inte blir så sent idag, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback