Girl-Friend

Hi!
Jag kunde inte somna om efter att jag tagit min medicin vid 05:00 imorse. Jag låg och drog mig i flera timmar och lyckades tillslut somna om någon gång mellan sju och åtta. Sen sov jag fram till halv tio innan jag gick upp. Vilken tur, annars hade jag varit så trött idag. (๑>ᴗ<๑)
 
Jag började dagen med att sitta och skypa med bästaste Josefin i över två timmar. Jag saknar henne så mycket och det känns nästan som om jag lämnat halva mig själv på Nya Zeeland när både hon och Tim är där. Hon är den jag kan prata med om ALLT och vi hittade på saker tillsammans hela tiden, jag kan verkligen vara mig själv helt och hållet när jag är med henne. När hon nu inte är här känns det jättekonstigt, det är så mycket jag vill göra med henne och så mycket jag vill berätta varje dag. Jag har kompisar här hemma också som jag älskar, men hon och jag förstår varandra utan och innan. Du är bäst Josefin och jag längtar tills vi kan hitta på galenskaper ihop igen! ♡
 
 
 
 
12 December 2015 Palmerston North, Nya Zeeland.
Det var dagen då vi båda skulle på dejt. Tyvärr gick inte Josefins något vidare, men min dejt ledde till något 
helt fantastiskt och jag har sedan den dagen världens bästa pojkvän som gör mig otroligt lycklig!
Vem kunde ana det!?
 
 
 
 
 
När vi lyckades säga hejdå, som alltid är lika svårt, åt jag frukost för att sedan göra mig iordning. Vi skulle åka och handla och klockan började redan bli mycket. Jag, mamma och Elias åkte sedan till Torp för att storhandla inför midsommar helgen. Jag har också ordnat mitt abonnemang till iPaden så jag äntligen kan surfa på den igen utan att behöva leta efter WiFi hela tiden. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi var även och fikade på Coops restaurang. 
 
Nu är vi hemma igen med massor av matvaror. Middagen blev enkel; vi köpte kräftor, varsin halv krabba till mamma och mig, bröd, laxpaté och skaldjurspaté. Mumms!! (๑✧◡✧๑) Nu är jag mätt och go men kan inte låta bli att gå och äta lite svenska jordgubbar, hihi! Kaffet är klart så jag ska ta mig en kopp och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det bakdag för mig och sen åker vi till husvagnen där vi ska fira midsommar. Det blir en lugn midsommar för mig då jag ska jobba på midsommardagen. (^ _ -) Men det ska bli mysigt, jag missade ju det helt förra året då jag befann mig på Nya Zeeland. Bara jag får min sill och lite dans runt midsommarstången är jag nöjd, hihi! (✿◠‿◠)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback