Dancing Sunshine

Hello!
Jag låg och drog mig länge i sängen imorse, det var så härligt. Sen tog jag min vanliga morgonpromenad med hundarna och sen en härlig dusch. Det var förutspått att bli en varm och härlig dag idag igen, och det kan man verkligen säga att det har varit. (^   -   ^) Runt 28-29 grader hela dagen!
 
Jag har mest stått i köket. Jag började med att städa lite och torka av bänkarna ordentligt, även kaklett bakom spisen och annat. Spotify har stått på hela dagen med låtar från 00-10 så jag har dansar runt och sjungit medan jag städat och sen började baka glutenfria hamburgebröd. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har en kokbok jag tycker om att använda som heter Friendly Food och är skriven av Hanna Göransson. Hon har även en blogg, "Hur bra som helst", som ni kan hitta här. Receptet på hamburgebröden kommer från boken och jag gjorde sen även några veganska burgare från samma bok. (^  ^,) 
 
När pappa senare kom hem grillade vi. Resten av familjen åt kött och jag provade såklart en av burgarna, (jag äter ju inte kött). Det blev jättegott, men det var svårt att få burgaren att hålla ihop på grillen så det fick bli folie. (^  _  -)
 
 
 
 
 
 
 
Sallad, vegansk burgare gjord på bland annat linser och kikärtor och en hemmagjord guacamole. 
Hamburgarbröden gjorde jag till ett annat tillfälle. 
 
 
 
 
 
Efter maten gjorde jag och mamma oss iordning och åkte sen iväg på en föreläsning för en islandshäst-tränare som mamma kommer rida kurs för denna helgen. Ikväll var det teorin och jag fick följa med. Tränaren heter Haffi och jag tycker verkligen om hans sätt att träna, han fokuserar mycket på grunderna och har ett sunt sätt att se hästarna på. Det blir inte lika mycket fokus på gångarter och höga benlyft m.m. som det lätt kan bli (även om han såklart tränar på sånt med). Det handlar mer om hur du och hästen tränar tillsammans. (^ _ ^) Jag tycker att många glömmer bort det och blir för tävlningsinriktade och ska bara prestera. Men allt handlar ju igentligen om att du och hästen har roligt tillsammans, sen är snygga gångarter bara ett pluss. Får jag välja tar jag ju ändå en häst som jag får en bra relation med och har kul tillsammans med istället för den med snyggast gångarter. (^ _ -)
 
 
 
Nu är jag jättetrött, det var som om luften gick ur mig påvägen hem. Så jag ska släpa mig in i badrummet och borsta tänder innan jag kryper ner i min härliga säng. (◡‿◡ ) Imorgon ska jag upp och jobba igen! 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback