Crappy

Hejsan Svejsan!
Jag hade ställt klockan imorse för att jag inte skulle sova allt för länge, och jag ville kunna prata med hjärtat innan det var läggdags på andra sidan jorden. Tyvärr hade han problem med sitt internet så vi kunde inte video-chatta, men vi satt och skrev i över en timma. Jag saknar honom fortfarande något enormt, ibland så mycket att jag inte kan somna på kvällarna. Men samtidigt är jag så glad över att jag har honom, oavsett om vi befinner oss på varsin sida jordklotet vet jag att han finns där och älskar mig precis som jag finns här och älskar honom. ♡ Och vi kommer ses igen, i sinom tid. 
 
Jag kollade sen på ett avsnitt av Shannara med mamma medan jag åt frukost. Vi hade slut på mjölk hemma och mamma ville ha en kopp kaffe så när vi sett klart packade vi bilen med allt skräp som skulle återvinnas. Sen åkte vi och slängde allt när vi ändå skulle till affären. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var skönt att bli av med det. När vi kom hem började jag sy fast mina tygmärken på jeanskjolen jag nämnde igår. Jag har först strykit på dem enligt instruktionerna, men jag syr fast dem på några ställen också för att det verkligen ska hålla. Det blir så fint!
 
 
Jag stod för middagen idag som blev en vegansk wok med bland annat kikärtor och nudlar. Receptet kommer från boken Friendly Food skriven av Hanna Göransson som bedriver bloggen Hur bra som helst
 
 
 
 
Yum!
 
 
 
 
Nu är jag mätt och go och har precis hällt upp kaffet på termoskannan. Vi kokar ju kaffet på det gamla hederliga viset; en kaffekittel på spisen. Det är det bästa kaffet! Sen häller vi upp det, genom en sil, i en stor termoskanna så det inte kallnar. Jag ska gå och ta mig en kopp och sen fortsätta med min kjol. (^   ^,) Jag lovar att visa bilder när den är klar. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback