Relax & Prepare

Hej!
Jag sov riktigt länge igår och låg kvar i sängen till strax efter elva. Det var så härligt! Jag tog en mysig morgonpromenad i solen med hundarna innan jag åt en god frukost medan jag kollade på Inside Out, som jag inte sett ännu. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag tycker den var bra, trotts att jag hört från andra innan att den inte var bra alls. Det är vell ingen film som jag tjäner wow över, men den var underhållande. 
 
 
 
 
Banan, linfrön, chiafrön, alpro go on och färska blåbär plockade i skogen bakom huset. Mumms!
 
 
 
 
 
 
Sen har jag tvättat, hängt tvätt och strykit en hel del kläder som jag inte hunnit göra på ett tag. (^   ^,) När jag var klar med allt satte jag igång med lunch som jag svängde ihop. Det blev ugnsbakad sötpotatis med svarta bönor, jordnötsås gjord på PB2 och jag toppade allt med min favoritkrydda kanel. Det var jättegott! Jag borde göra sötpotatis oftare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under tiden jag åt började jag förbereda mig inför en jobbintervju jag ska på imorgon. Det finns en hel del att läsa igenom innan och jag skrev ut alla papper jag behöver (referenser, CV och annat som kan vara bra att ha med). Nu är jag även ny-duschad med en ny omgång rosa i håret så jag känner mig helt redo inför imorgon. (^   -   ^) Så nu sitter jag och myser i soffan lite innan jag går och lägger mig. Jag ska gå och hämta lite mer kaffe och blåbär tror jag, hihi!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback