Hearts and Stars

Kia Ora!
Morgonen idag spenderade jag med att städa endel och gå runt och småpilla. Det kom en man på besök för att hjälpa mig med några personliga saker jag behövde ta tag i. Men det gick bara bra och vi var klara fram till lunch. Sen var jag helt slut... Därför var det rätt skönt att hänga lite tvätt, ta in tvätt och sen sätta sig och göra scrapbooking med Caelan. (✿◠‿◠) Anette var snäll och skrev ut bilder till både mig och Caelan så jag kunde göra i min scrapbook och han i sin. Det är verkligen roligt att sitta och pyssla med honom! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av dagen har jag sysslat med lite av varje. Jag har "pratat" lite med pumorna och vinrankorna (flyttat grenarna/rankorna så de växer åt rätt håll), hängt ut och tagit in mer tvätt, plockat grönsaker med Caelan, kollat upp recept och varit ute och mockat en full skottkärra i hagen. Det var soligt och varmt så en skottkärra var vad jag klarade av innan jag behövde gå in och sätta mig en stund. Klockan var rätt mycket också så Geoff kom hem från jobbet strax efter det, då hjälpte jag till med att plocka in matvaror han köpt. Sen tog vi det lugnt en stund, Geoff var snäll och lagade middagen. När vi ätit gjorde vi oss iordning och gick alla, förutom Caelan, ut för att träna varsin häst. Jag tog Svans på en promenad upp och ner för vägen. Det är faktiskt riktigt härligt att gå en promenad med honom, särskilt när det går bra så man kan få gå på lite. (^   ^,) Jag ska försöka komma ut och gå lite oftare, med eller utan häst. Det känns som jag behöver få komma ut och röra på mig mer och rensa tankarna. 
 
När jag kom tillbaka hjälpte jag Caelan lite med att skriva på datorn. Han klarar det så bra själv så jag behöver mest finnas i närheten, därför kunde jag börja ta ut linser och tvätta ansiktet. Nu ska jag fixa med lite olika saker jag behöver ordna med på datorn och sen ska jag lägga mig för kvällen. (◡‿◡ )
 
 
 
Kram på er ❤ 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback