Home or not

Hi!
Nu sitter jag på mitt rum hemma hos familjen Kira igen. Jag vet inte om jag ska kalla detta hemma längre. Det är fortfarande hemma på sätt och vis men nu känns ♡ hem som hemma också. Sen har jag hemma hemma i Sverige också. Allt är bara en ända röra, haha! (๑>ᴗ<๑) Jag hoppas ni förstår vilket hem det är jag menar när jag använder "hem/hemma" när jag skriver. 
 
Gårdagen slutade med att jag och ♡ stannade hemma hela dagen och bara tog det lugnt. Det var soligt och härligt ute så vi satt ute en hel del, lekte med katterna och pratade. Jag tycker om de stunderna då vi sitter och pratar och lär känna varandra mer och mer, och ju mer jag lär känna honom ju mer tycker jag om honom. Kvällen slutade med film. (^   ^) Sista filmen var en skräckis; the Conjuring. Den var verkligen jättebra, den lyckades skrämma mig mer än en gång hihi! Jag verkligen älskar sådana filmer där de lyckats så bra att jag blir rädd, särskilt när man har någon man kan krypa upp bredvid när det blir läskigt. (^_-)
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi också mest tagit det lugnt. Några av ♡ kompisar har kommit förbi, inte alla på en gång utan en och en, vilket var trevligt. På eftermiddagen snoozade ♡ medan jag låg och halvsov, det var mysigt och välbehövt idag. Båda var jättetrötta, jag har kännt mig helt nockad. 
 
♡ körde mig hem på kvällen och nu sitter jag här. Jag har packat upp det mesta, det är bara lite kvar jag kan fixa med imorgon. Jag försöker även lista ut hur jag ska göra detta med min ansökan om visum då jag bara stöter på problem hela tiden. Jag tror jag får försöka prata med Geoff och Anette imorgon och även se om jag kanske behöver ringa imigrationsverket. Aja, det löser sig nog på något sätt. 
 
 
Nu är jag så trött så jag snart faller ihop så jag ska borsta tänderna och krypa ner i min säng. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback