Amaia 1 Year

Hej!
Igår var jag uppe och bakade hyffsat tidigt. Men jag hade en liten sovmorgon och tog det lugnt på morgonen, med Josefin, innan. (^    ^) Sen satte vi igång igen. Jag gjorde mandelmassa och fixade med tårtan medan Josefin gjorde frosting till kärleksmummsen. Jag gjorde sen även en bulldeg till semlor som Josefin var snäll och bakade ut till små söta bollar. När tårtan stod i kylen tog jag en dusch. Under tiden han alla gäster att komma så när jag var klar blev jag presenterad, av Sara, inför alla som Josefins vän och bagerska för dagen. (*^   ^*,) 
 
 
Här kommer bilder på allt jag och Josefin bakat:
 
 
 
 
Bullar med mandelmassa- och vaniljfyllning
 
 
 
 
 
Kanelbullar
 
 
 
 
 
Kärleksmumms
 
 
 
 
 
 
Semlor
 
 
 
 
 
Prinsesstårta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var mycket uppskattat av alla och jag fick många förfrågningar om jag kunde komma och baka hos dem. (^_^) Det är väldigt roligt när äns bakning är uppskattad, jag kanske borde skaffa vistikort haha! Amaia, dagens lilla födelsedagsprinsessa, var på gott humör när alla var där. Hon hade en så sockersöt klänning så hon såg ut som en liten docka. Hon fick många fina presenter och verkade trivas med att vara centrum. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
Storebror, Tai Mana, hjälpte till med att öppna presenterna.
 
 
 
 
 
 
Ett fint, pyttelitet armband.
 
 
 
 
 
 
 
Leggingsen var roliga att ha på huvudet istället, haha!
 
 
 
 
 
 
Mot slutet av kalaset började jag må dåligt så jag gick in och la mig i Josefins säng en stund. Jag tror bara det blev för mycket för mig med alla nya människor, jag är fortfarande känslig och klarar inte av för mycket. Men efter att ha vilat en stund mådde jag bättre. Tyvärr hade alla hunnit åka under tiden så jag fick ingen chans att säga hejdå. Men jag kanske ser dem igen någon gång. Jag packade sen ihop mina saker och Josefin körde mig hem till ♡. Vi satt och pratade en stund alla tre innan Josefin åkte hem igen. Jag och ♡ tog det sen lugnt resten av kvällen och bara myste. 
 
Imorse åkte jag med ♡ in till Papaioea (Palmerston North) då han skulle jobba. Jag strosade runt under dagen fram till eftermiddagen då Geoff's möten var klara. Han hämtade då upp mig och vi gjorde lite ärenden innan vi åkte hem till gården. Även idag har jag mått sådär från och till, yrsel och illamående imellanåt. Förhoppningsvis blir det bättre snart.... Men bortsett från det mår jag bara bra. Nu på kvällen har jag hjälpt med att städa i köket, plocka in matvaror och hjälpte även till lite med maten. (^   -   ^)
 
 
Snart är det dags för mig att bege mig till sängen för natten, men först ska jag skypa med Caroline. Jag har inte pratat med henne sen jag lämnade Svergie så vi har sååååå mycket att prata om! Hon är som en syster till mig så det känns konstigt att vi inte fått tillfälle att prata ordentligt förän nu. Men bättre sent än aldrig. (^ _ -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback