Gothenburg Theater

Hej!
Jag bakade hela onsdagen och hade fullt upp. (^  _  ^) Det blev inlagd aubergine och palsternacka och tofu (veganskt alternativ till sillen), pepparkaksgrottor med kola och lingonsylt och vegansk Jansons gjord på mandelpotatis, morötter och rotselleri. Nu är frysen nästan fylld till bredden och jag börjar känna mig redo för julen som jag ska försöka göra helt vegansk för mig iår. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Ondsag kväll så uppträde min lillebror Erik med sin skola, Rytmus Musikgymnasium, på Göteborgsteatern. Det var såååå OTROLIGT bra!!! Vilka röster de har! (๑✧◡✧๑) De tolkade även klassiska jullåtar med en modernare twist och acapella, vilket var så häftigt. Man satt ju där och fick gåshud! Ni kommer få se en film när jag får tid att klippa ihop det jag filmade, så kan ni höra själva. Men så länge får ni nöja er med några halvbra mobilbilder. (^ _ -)
 
 
 
 
Vi satt i mitten högst upp på tredje balkong. Här gäller det att inte vara höjdrädd, hihi!
Men man såg jättebra och ljudet var fantastiskt!
 
 
 
 
 
Taket i teatern är så vackert tycker jag! 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick mitt Lucia tåg tillslut, och vilket Lucia tåg! 
 
 
 
 
 
 
Vid sidan sitter konferencieren och läser lite ur "Pettson får Julbesök". 
Det gav det hela en mysig julstämning att få höra sagan mellan de olika ensemblen.
 
 
 
 
 
 
 
Erik och hans kompisar uppträde mot slutet av konserten och de gjorde det jättebra!
Erik står, med hatt, näst längst till höger i bilden. 
 
 
 
 
Konserten varade rätt länge, med en paus i mitten, så vi var inte hemma förrän sent på onsdag kväll. Jag var så trött så det blev raka vägen till sängen. 
 
Igår var jag tillbaka på Liseberg och min lilla julbod igen. (^    ^,) Det var mysigt! Jag hoppas jag får stå i julboden idag igen när jag ska jobba. Parken öppnar ju inte förrän 15:00 på vardagarna så jag börjar inte förrän rätt sent och jobbar sen hela kvällen. Men det är bara mysigt. Har ni vägarna förbi som kom och säg hej. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback