Road Trip

Hej!
Jag är ledsen att jag inte hört av mig tidigare, jag har varit så trött sen jag kom tillbaka och har bara velat umgås så mycket jag kan med hjärtat. Han och Bex hämtade mig från flygplatsen lördag kväll. Det var så härligt att se hjärtat igen och få krama om honom! Att få en natt tillsammans var helt underbart, vad jag saknat honom! 
 
Söndag fick jag sovit ut ordentligt och sen började jag packa upp och packa på nytt för senare på dagen kom Josefin. Vi skulle ut på vår road trip runt Nordön på Nya Zeeland som vi pratat om så länge. Jag saknar redan hjärtat och gjorde så fort vi åkte, men det är samtidigt superkul att vara tillsammans med Josefin igen. 
 
 
 
 
 
Vi stannade påvägen och köpte sushi. Sen åkte vi till en fin park och åt.
 
 
 
 
 
Vi körde hela eftermiddagen och tog oss upp till Hamilon. Det blev därför en sen natt och vi la oss inte förrän efter midnatt, hihi! (^   ^) Vi sover i bilen men har med tält om vi vill sova i tält någon natt. Bilen fungerar dock väldigt bra när man fäller ner sätena där bak. (^_^)
 
Idag tog vi det lugnt på morgonen. Sen åkte vi till en Save Mart och kollade på kläder. Jag kom faktiskt ut med en ny klänning, hihi! (*^  ^*) Vi åkte sen till ett köpcentrum för att fika och kolla kartan för vart vi skulle idag. Vi började sedan vår resa i riktning Auckland. Där fanns en gratis dusch som vi stannade på. Vi gick in båda så en kunde vakta dörren när den andre stod i duschen. Dörren öppnar sig nämligen av sig själv efter ca 6 minuter. Därför fick en stå och stänga varje gång den öppnades, haha! Det var ändå skönt att få fräscha upp sig. 
 
Sen har vi kört på, eller snarare Josefin då jag inte får köra bilen p.g.a. försäkringen. Vi stannade till och åt middag för ett tag sedan. Vi har ett stormkök med oss så vi kan laga mat själva. Middagen blev enkel; couscous med grönsaker. Men det var gott. Nu fortsätter vår bilfärd och kommer nog inte vara framme förrän väldigt sent eftersom vi ska väldigt långt upp norrut till en gratis camping vi kollat ut. (^   -   ^) Men då har vi mer tid imorgon. 
 
 
 
 
 
Somewhere on the road!
 
 
 
 
 
 
 
 
Men nu ska jag vara social med Josefin. 
 
 
 
Kram på er ❤️
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback