Hot Rainbow

Hello!
Igår satte vi oss i bilen igen och började färden neråt. Största delen av dagen spenderade vi i bilen, förutom när vi stannade för att laga mat. Vi smet också in på två olika Save Marts (en stor second hand kedja) påvägen för att kunna sträcka på benen. (^ _ ^) På kvällen blev det även skönsång i bilen på hög volym, haha! Det är skönt att vi är lika helgalna båda två. Vi lyckades nå vårt mål tillslut; Rotorua. 
 
Campingen vi bor på nu har jag bott på med Sandra och Sven, det tyska paret jag reste med juni-juli, tidigare. Det är en mysig camping men den har ingen teckning därför blev det ingen bloggande igårkväll. (^_-) Den ligger ca 10-15 minuter utanför Rotorua, mitt inne i skogen.
 
Idag gick vi upp och åkte sen in till Rotorua. Först gick vi till Rainbow Springs som är en liten djurpark med fåglar och reptiler. Vi gick runt där en liten stund och åkte sedan in till centrum för att duscha. Vad härligt det var! 
 
Resten av dagen har vi badat fötterna i varma källor, kollat på bubblande lera, strosat runt i lite affärer och sitter nu på nattmarknaden. Musiken flödar och det luktar gott av all mat som finns här. Vi ska strax gå en sväng till och köpa lite olika maträtter att dela på till middag. Ikväll ska vi sen åka tillbaka till Rainbow Springs och förhoppningsvis få se någon kiwi. (^   ^,) Dagspasset vi köpte gör att vi kan komma och gå. Vi håller tummarna att vi har tur!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anna

Härlig blogg :)

2016-04-07 @ 08:26:52
URL: http://annahermanson.blogg.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Lät härligt! :)

2016-04-07 @ 08:44:57
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback