Fast & Sand

Kia Ora!
Vilken dag vi har haft! Jag kan ju börja med att berätta att vi kom till camingen igårkväll. Vi hittade ingen toalett i mörkret men det gick bra ändå. (^ _ -) Annars var det en mysig gratis camping och himlen var så stjärnklar att man kunde se "the milky way". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorse gick vi upp hyfsat tidigt och åt frukost. Solen hade börjat komma upp och värma, det såg ut att bli en bra dag. Toaletten hittade vi på andra sidan en bäck/å som hade runnit över vägen, så vi fick köra igenom för att komma dit (om man inte ville vada över). Men nu vet vi iaf att det finns toaletter där, haha!
 
 
 
 
 
Frukost dags!
 
 
 
 
 
 
Sen började vi vår bilfärd upp mot Cape Reinga. (^  _  ^) Första stoppet blev 90 miles beach som är en ungefär 90 km lång strand längs den västra kusten på den nordligaste udden på Nya Zeeland. Vi körde ända ner med bilen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blåste endel, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi stannade och tog lite bilder, sen åkte vi vidare. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
Någon stans längs vägen.
 
 
 
 
 
 
Vit sand i fjärran.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kom fram till Cape Reinga mitt på dagen. Solen skén och det var jättevackert. Vi promenerade ner till fyren och tog lite bilder innan vi promenerade tillbaka till bilen. Det var inte så mycket mer, men det var ändå roligt att ha sett den nordligaste punkten på Nya Zeeland och platsen där haven möts! ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tasmanhavet och Stilla havet möts!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi åkte därifrån stannade vi till på en mysig rastplats och åt lunch. 
 
 
 
 
 
 
 
På tillbakavägen stannade vi på ett ställe där man kunde göra sand boarding. Man åker på en liten surfbräda ner för stora sanddyner. Vi kunde inte låta bli att hyra en bräda att dela på. Det var otroligt roligt och sanddynerna var höga och branta! Jag åkte på magen ner, tjohoo!! Sen hade vi båda två sand överallt, haha. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
Människorna som promenerar på dynerna gör det lättare att få rätt skala på storleken. 
 
 
 
 
 
 
Vi hade verkligen jätteroligt! Vi gjorde ett till stopp påvägen vid en vit strand som heter Rarawa. Vi gick ner och doppade fötterna i havet och bara gick runt ett litet tag i solen. Det var superhärligt! Det är så roligt att vara iväg med Josefin, vi har så otroligt roligt ihop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter vi på McDonald's där vi har wifi och kontakter. (^   ^,) Vi beställde varsin McFlurry så vi kunde vitta här, hihi! Campingen vi bor på (vi kommer bo på samma camping inatt igen) har ingen teckning över huvudtaget. Men vad gör vell det, man behöver inte vara uppkopplad hela tiden. (^ _ -) 
 
Nu ska vi planera inför morgondagen innan vi åker tillbaka och äter middag. 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback