the Little Mermaid

Hi!
Efter frukosten imorse gick jag och Josefin ut och började rensa ogräs i växthusen. Under tiden gjorde sig Tessa och Nils klara för att åka, då de lämnar oss idag, och Jakob mockade i hagen. Det har varit fint väder idag också vilket har varit härligt. Det är skollov och Alex har varit här och lekt med Caelan hela dagen. (^  _  ^) Jag gick därför in lite senare och kokade upp lite spagetti och värmde några korvar i ugnen till killarna. De åt faktiskt rätt bra båda två, bättre än de brukar göra när de leker tillsammans. (^  ^,)
 
Tessa och Nils kom sen in och sa hejdå. De är har varit roligt att ha dem här då de verkligen är otroligt snälla och hjälpsamma. Men nu är det dags för dem att åka vidare och se mer av Nya Zeeland. När vi sagt hejdå kom Josefin in och vi hade lunch ihop. 
 
Veterinären har varit här under dagen också då Bart, en av våra hästar inte har mått bra. Bart har alltid varit en häst som man inte riktigt förstår sig på. Han har något fel som gör att han har brist på selen och man behöver därför alltid se till så han får det. Han kan inte äta gräs då han direkt blir dålig och har tendens till fång. Även om vi bara ger dem hö nu har han haft väldigt ont i sina hovar så idag fick veterinären komma och kolla. Tyvärr var det inget roligt veterinären upptäckte; hovbenet har roterat på flera av hovarna. De har inte roterat helt så det finns en liten sula kvar under hoven, men han har såklar väldigt ont. Vi kan ge honom mediciner så han inte har ont längre men han kommer aldrig bli bra, man kan inte rotera tillbaka ett roterat hovben. Därför är det ett jobbigt beslut som behöver fattas; är det snällt att hålla honom vid liv eller är det bättre att låta honom få somna in. Allting lutar nu mot att Bart kommer få somna in och slippa ha ont mer. Därför har stämningen inte varit på topp om man säger så här hemma. 
 
För att muntra upp oss tog jag, Anette, Jakob och Josefin en ridtur. Josefin och Jakob turades om på Páfi, Anette red Hrima och jag red Svans. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var så härligt att komma upp på hästryggen igen, det var ett tag sen. Svans stod stilla så jag kunde hoppa upp själv (med lite hjälp från ett dike). Sen var han helt otrolig hela ridturen, han är så härlig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Solen fortsatte skina hela eftermiddagen så när vi kom tillbaka satt vi ute en stund och tog det lugnt tillsammans. Under tiden kom Kate och Leo för att hämta Alex, men de stannade och pratade en stund innan de åkte. Det var en härlig eftermiddag. (^    ^)
 
Jag gick sen in och tog en dusch innan middagen. Vi åt sedan medan vi kollade på film. Justin har varit så snäll och laddat ner Den Lilla Sjöjungfrun åt oss så vi kollade på den ikväll! o(*^▽^*)o Det är verkligen en av mina absoluta favoritfilmer och har varit sen jag var liten, jag verkligen älskar den! Men den var inte lika bra på engelska, den svenska är den som alltid kommer ha sin plats i mitt hjärta. ( ◠‿◠ ) Men det var ändå roligt att ha sett den på engelska åtminstone en gång. 
 
 
Nu har jag pratat med mamma en stund på skypa och ska krypa ner i sängen. Kanske jag kan få drömma om sjöjungfrur, hihi!
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback