Wall Dryer

Hej!
Vad härligt jag sov inatt, sängen var helt underbar och jag behövde inte gå på toa mitt i natten. (^_^) Jag hade frukost i lugn och ro som jag brukar medan jag och Anette diskuterade om hur vi skulle göra med tegelplattorna som kaminen står på. Väggen är ju helt klar, men den upphöjda eldstaden passade inte rikigt in med sina röda tegelstenar. Vi har därför målat sidorna svarta och sen målat med den créme-vita färgen uppe på. Det blev jättebra så vi hoppas det kommer hålla. 
 
Under dagen har jag även hjälpt Josefin imellanåt. Hon har tapetserat inne i Anette och Geoffs sovrum och behövde assistans ibland. Hon tapetserade med en tapet som ska ligga i blöt och sen sättas upp på väggen. Den ville inte riktigt sitta uppe då den blev väldigt blöt så medan Josefin höll upp den började jag torka med en hårfön, haha! (๑>ᴗ<๑) Man kände sig rätt löjlig, men det fungerade. 
 
 
 
Den rosa tapeten på sidorna var lättare att sätta upp än den vita i mitten. 
 
 
 
 
 
 
Annat jag har gjort idag är att baka en sockerkaka mitt på dagen. Den fick sen svalna när jag gjorde andra jobb så senare på kvällen kunde jag smula sönder några bitar och göra arraksbollar. Vi hade inget strössel att ha runt och kokos på arraksbollar låter inte så gott. Anette frågade om jag kunde smula sönder choklad så jag mixade chokladbitar, mandlar och valnötter till en smul-blandning com jag rullade bollarna i. Det blev så gott!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Det smakade nästan som en nötkräms-täcke med arraksboll i mitten, mumms! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag skypat med mamma, vi har inte pratat på nästan en vecka så det var skönt att få prata. Men jag börjar bli trött och borde krypa ner i sängen då jag ska upp tidigare imorgon. Jag, Josefin och Emmanuel har fått ledigt och ska åka in till Palmerston North. (^ _ ^)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback