Pan

Hi!
När jag kom ut i köket imorse sa Josefin att vi fått dagen ledigt. Vi hade planerat att ha ledigt på måndag för att se två filmer vi vill se på bio. Men tydligen passade det bättre för familjen att vi var lediga idag så vi fick ändra lite på våra planer. Vi hade tänkt gå upp tidigt på vår lediga dag och åka in till Palmerston North först, men eftersom vi inte fick reda på att vi var lediga förän imorse hade klockan redan hunnit bli mycket så jag åt en snabb frukost och Geoff var snäll och knackade på in till Jakob så han också kom upp och gjorde sig iordning. Sen åkte vi alla tre in till Feilding där biografen ligger. De visade en av filmerna vi ville se idag, Pan, så det fick bli den. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När vi bokat biljetter promenerade vi runt i Feidling i väntan på att filmen skulle börja. Det var en marknad på "torget" så vi gick runt där lite och provsmakade lite smått och gott, hihi! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Biografen vi gick till är en liten privatägd biograf. De har en restaurang och ett café också så man kan beställa med mat in till bion. VI hade därför beställt en ostbricka med torkad frukt och nötter som vi alla tre delade på till filmen. Det var en mysig liten biosalong med soffor man satt i. Om jag hittar fler filmer jag vill se innan jag åker tillbaka till Sverige kommer jag definitivt välja Feildings bio i första hand hedanefter. (^ _ -) Det var mysigt att kunna krypa upp i en soffa och ha det lilla bordet bredvid sig med gott att äta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pan som vi såg var jättebra! Den handlar om Peter Pan och börjar när hans mamma lämnar honom utanför ett barnhem. Man får sedan följa med honom på en resa mot det att han hamnar i Landet Ingestans och blir Peter Pan. Jag vill inte avslöja allt för mycket om filmen men de avslutade den så de kan göra en uppföljare. Jag har lite blandade känslor över det; det hade varit roligt med en film till eftersom jag tyckte denna var jättebra, men samtidigt om de inte gör en uppföljare kommer man fortsätta gå runt och undra över många saker. Därför hoppas jag på en till film om Peter Pan. 
 
 
Eftersom bara en av filmerna vi ville se gick idag åkte vi in till Palmy efter att ha sett Pan. Klockan hade bara hunnit bli två så vi hade gott om tid för att hinna med lite shopping. Jakob har gått runt själv eftersom jag och Josefin vill kolla kläder och annat. Vi möttes sen upp på mitt favorit café, Theobroma Chocolate Lounge, en halvtimma innan alla butiker stänger. ( ◠‿◠ ) Jag och Josefine beställde varsin dricka och en chokladfondue med frukt att dela på. Jakob ville kolla några fler butiker innan vi skulle åka så vi fick fika själva jag och Josefin. 
 
 
 
Jag kom ihåg att ta kort på min dricka, frappuccino med mjölkchoklad,
men glömde dock ta kort på chokladfonuen.
 
 
 
Slurp...
 
 
 
Sen styrde vi färden hemmåt. Påvägen stannade vi till och tankade, sprang in på Bunnings en sväng för att kolla på handskar och sen ett snabbt stopp i Feilding för snacks hihi. (๑>ᴗ<๑) När vi kom hem gick vi alla in till varsitt rum för att byta om till myskläder och lägga undan allt vi handlat. Sen gick vi ut till familjen som satt och kollade på en film. (^_^) Vi fick bara se slutet på Upp, som de kollade på, så jag och Josefin kollade senare på Eragon också. Jakob ville så gärna se en annan film som vi inte ville se så han gick in till sitt rum för att kolla på den på sin dator. 
 
 
Det blev en väldigt härlig och bra dag, även om den började lite stressat och överraskande. Josefin och Jakob är verkligen jättehärliga så det har varit roligt att få vara iväg med dem! Josefin kommer förmodligen vara här rätt länge så förhoppningsvis kommer vi hinna ha fler sånna här dagar. ( ◠ ◡ ◠ )
 
 
 
Nu ska jag dock bege mig till drömmarnas land igen i ett nytt försök om att komma till Landet Ingenstans, haha! 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback