Cheese of Death

Kia Ora!
Jag lyckades fixa problemet med den externa hårdisken igår kväll efter jag bloggat. Jag gav det ett sista försök innan jag skulle gå och lägga mig och det fungerade. (/^▽^)/ Så jag har inte behövt göra något mer med det idag. 
 
Efter frukost fortsatte vi med skrubbning av golv och tak. Jag och Josefin tog vid där vi slutade förra gången. Geoff fyllde i silikon mellan alla kakelplattor vi la igår och Anette målade i köket. Det är bara det här små-piffandet kvar och sen kommer köket vara klart. Äntligen, och så fiint det blir!! o(*^▽^*)o
 
 
Jag och Josefin har pratat ett bra tag nu om att vi vill åka iväg en dag och köpa mat som vi sen bjuder familjen på. Vi tänkte ge det ett försök idag men först kom det svåraste; fråga om vi fick låna bilen och åka iväg. Igentligen ville vi ju att det skulle vara en överraskning, men eftersom vi behöver fråga för att åka iväg var vi tvugna att säga varför vi ville åka iväg. Det gick bra så vi skrubbade klart raden av takpaneler vi påbörjat, duschade och åkte in mot Palmerston North. Vi hade inte hunnit äta någon lunch, bara tagit varsin frukt, så vi började med att ta en fika. ( ◠‿◠ )
 
 
 
Chailatte till Josefin och Moccachino till mig. 
Sen delade vi på en red velvet cake och en raspberry cheese cake. 
 
 
 
När vi var klara, mätta och belåtna, åkte vi till apoteket för att hämta allergimedicin till Anette. Stackarn har haft huvudvärk i några dagar nu p.g.a pollenallergi. Förhoppningsvis blir det bättre snart. När vi var klara där åkte vi till två olika matbutiker för att kolla i de olika sortimenten. Vi köpte olika ostar, kex, frukter, grönsaker, salami, skinka, rostbiff, passionsfruktscurd och torkad frukt. Mumms....  ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊  Vi köpte även så vi gjorde en dipp, en tonfisksröra och tzatziki. Det blev en väldigt god middag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oj vad mätt man blev efter detta! Det är jättesvårt att sluta äta, det är ju det värsta, men det var så gott! (๑>◡<๑)  Innan jag och Josefin plockade undan var jag tvungen att gå ut och hämta lite friskt luft, jag var så mätt haha! När allt var undanplockat hämtade vi våra kameror och pannlampor och gick sen ut en sväng medan familjen gick och la sig. En av anledningarna var att vi var så mätta och behövde röra oss och få frisk luft, en annan var att vi fortfarande ville ha kort på en pungråtta. Vi hittade ingen pungråtta inatt men vi hörde dem dock, haha! Även om vi inte något kort på en pungråtta ikväll var det roligt att gå ut i mörkret och leta samtidigt som vi tog kort på stjärnorna. Det var inte så stjärnklart som det kan vara (vi såg inte "the milky way" idag) men det var ändå väldigt fint. ꒰๑ᴖ◡ᴖ๑꒱ 
 
 
 
 
Lite skakigt utan kamerastativ, men det gick hyffsat bra ändå tycker jag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har maten äntligen sjunkit undan och jag ska göra mig klar för sängen. Imorgon är det forsatt skrubbning av tak och golv som gäller! (^   ^,)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback