Got Stoned

Hi!
Jag minns inte att mitt alarm ringde imorse utan jag vaknade av att Anette och Josefin pratade utanför mitt rum. Klockan var då 09:36! (o . O) Antingen så har inte alarmet ringt eller så har jag stängt av det i sömnen. I vilket fall som helst skyndade jag mig upp och tog en snabb frukost och satte igång med att hjälpa till med renoveringen i badrummet. Det är härligt att jag har ett sådant jobb så jag kan inte försova mig på samma sätt eftersom jag inte har en bestämmd tid när jag börjar jobba. Men idag blev jag rätt stressad då de andra redan hade satt igång och vi hade en hel del att göra. Men det gick bara bra ändå! (^ _ -)
 
Jag och Josefin har fortsatt sätta stenar på väggarna i badrummet och i toalettrummet. Det blir så otroligt snyggt! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊  Anette och Geoff har även målat det gula kaklet, som var i badrummet, vitt och lagt ett vitt lager på väggarna. Senare målade Anette skåpsluckorna och lådorna som är vid handfatet i en härlig koppar nyans som blir otroligt häftig! Vi kommer dock behövde köpa mer kopparfärg och måla ett lager till, men det kommer bli så otroligt snyggt! 
 
 
 
 
 
Man kan skymta lite av lådorna till vänster i bilden. Resten av alla stenar har vi satt upp idag, jag och Josefin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kommer vara DIY-proffs när vi är klara med allt detta, haha! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är verkligen roligt när man ser vad man faktiskt klarar av att göra själv med så få och billiga medel. Jag har lärt mig otroligt mycket de senaste veckorna om hur man kan fixa saker själv hemma, vilket jag är jättetacksam för!
 
När vi var klara gjorde vi oss iordning och åkte hem till Kate, Alex och Leo för att äta middag. Det var roligt att få komma dit en sväng. Leo växer så det knakar och börjar säga fler och fler ord för varje gång jag ser honom. Alex och Caelan lekte lika bra som alltid och höll en liten konsert för alla. (^    ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var där i några timmar innan vi åkte hemmåt igen. Hemma satte vi på Saving Grace som Josefin och Emmanuel inte hade sett innan. Jag tycker den är väldigt rolig! När det närmade sig läggdags för familjen satte vi på Harry Potter och den Flammande Bägaren. (^   -   ^)  Caelan tittade på lite av början men sen var det dags för honom att gå och lägga sig. 
 
Jag ska också krypa ner i sängen nu då jag ställer klockan tidigare imorgon bitti så jag kan pratat med mamma och pappa på morgonen. Det är ju 12 timmars tidsskillnad nu vilket gör att vi pratar på morgonen eller kvällen. (^_^)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback