Free the garage door

Konnichiwa!
Det har regnat från och till hela dagen idag, tjohoo! (*⌒∇⌒*) Förhoppningsvis har vattentankarna fyllts på en del. 
 
Efter frukost gick jag ut och vattnade växthusen. Sen städade jag och Josefin på utsidan garaget. Vi hade tur då det var uppbehåll i regnet så vi slapp bli dygnsura, hihi! Vi lyckades få undan nästan allt innan det började regna igen, men det var lagom till lunch så vi gick in. (^ _ -)
 
Senare har vi hjälpts åt att plantera tomater, städa lite till och knäckt valnötter. Vi har också skördat lite grönsaker som vi kunde ha till middagen. Jag gjorde en surdegspizza-deg som jag och Josefin sen hjälptes åt med att baka ut och fylla med grönsaker från trädgården, ost och salami. Det blev två stora inbakade pizzor med massor av fyllning, mumms! (*^ڡ^*)
 
 
 
 
 
 
 
Under dagen har jag även kokat hemmagjord Daim. Daimen blev bra och imorgon ska jag täcka den med choklad. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊  Den här gången höll jag mig till receptet för att se hur det blir (jag har aldrig gjort egen daim förut), men jag har redan idéer på hur jag vill förbättra det hihi! 
 
Det är fredag vilket innebär the Graham Norton Show. Jag och Josefin satt uppe och tittade medan vi målade våra tånaglar. Några av gästerna idag var Bradley Cooper, Maggie Smith och Justin Bieber. Det var lite synd att Graham inte hade så många artister i soffan på samma gång den här gången, men annars var det en bra show. (^   ^) Maggie Smith är verkligen så härlig!
 
 
Nu är det dock dags för mig att krypa ner i sängen och sova. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback