Cinema marathon

 
Hej!
Jag sitter just nu på caféet till biografen i Feilding. (^   ^) Jag och Josefin ska se the Hunger Games Mockingjay del 1 & 2. Del 2 kommer starta vid midnatt så vi kommer vara här hela natten, haha! Därför sov jag lite längre imorse.
 
Annars har jag och Josefin tvättat av plastfjärilarna vi gjorde för några veckor sedan. Sen har vi målat dem med självlysande färg och kommer hänga upp dem i taket på uteplatsen. Jag tror det kommer bli jättefint! (^   -   ^) När vi målat fjärilarna knöt vi upp vintankorna vid uteplatsen så de klättrar upp mot taket. De växer så det knakar så vi måste leda dem på rätt väg imellanåt, hihi! (^_-) 
 
Efter lunchen tog vi en kort promenad med hästarna. Svans haltar på ena frambenen och värkar ha en hovböld så vi gick inte så långt, bara en liten bit så de fick slita lite på hovarna. När vi kom tillbaka gjorde jag ett fotbad till Svans som ska hjälpa. Förhoppningsvis blir det bättre om jag fortsätter promenera korta sträckor och ger honom fotbad varje dag. (^  ^,)
 
Sen gjorde vi oss iordning och tog det lugnt en liten stund innan vi åkte till Feilding. Först har vi gått runt i olika butiker och köpt lite biosnacks så vi orkar hålla oss vakna hela natten, haha! Nu sitter vi och väntar på första bion som börjar om ca 40 min. 
 
 
 
 
 
Jag har precis druckit en moccachino och Josefin en chai latte. 
 
 
 
 
Nu längtar jag bara efter att få gå in och krypa upp i biosoffan (de har soffor här istället för stolar).
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback