Chilly

Hi!
Det har varit frost inatt! (o.O) Det är ju snart sommar så vi hade inte trott det skulle bli fler frostnätter. Förhoppningsvis var det bara ett bakslag och sista frosten för iår. Annars har solen skinit idag och vi har haft runt 20 grader på eftermiddagen. (^   ^,) Härligt!

Hela förmiddagen har jag och Josefin fortsatt med stenväggarna och listerna i badrummet och toaletten. Jag torkade rent stenarna och limmade fast några som hade lossnat. Sen har vi fogat igen, Josefin la fogen och jag går efter med en svamp och trasa för att få en jämn fog och torka bort det överflödiga. (^  -  ^) Det blir verkligen jättebra i både badrummet och på toaletten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tvålpumpen köpte jag och Josefin i onsdags när vi var i Palmerston North.
 
 
 
 
Den lilla blomman jag målade igår. (^    ^)
 
 
 
När Caelan kom hem från skolan slutade vi med renoveringen och gick ut i solen. Caelan målade några tavlor han fått från Anette med ny glitterfärg. ( ◠‿◠ ) De blev jättefina! Sen tränade Caelan på sina friidrottsgrenar som han kommer ha i skolan. Han och Josefin "tävlade" mot varandra medan jag, Anette och Geoff hejade på och var dommare. Det var härligt ute i solen! Jag gick sen in och rörde ihop en deg för pinnbröd som jag ställde på jäsning. Geoff hade tänt grillen så tanken var att vi skulle grilla. Tyvärr hann inte trät som han tände med bli så varmt så det slutade med att vi gräddade det mesta i ugnen. Men det blev gott iaf. (^ _ -)
 
Jag och Josefin satt uppe ikväll igen när de andra gick och la sig. Vi har ju avslutat vårt Harry Potter maraton, men ikväll var det the Graham Norton Show på TV som vi kollade på. Det var inte de roligaste gästerna idag, men jag tycker ändå det är rätt roligt att titta på. Det var lagom längd också så vi kommer tidigare i säng än vi brukar, hihi! (^   ^)
 
 
När jag ändå prata om säng kanske det är lika bra att avsluta för att krypa ner och lägga sig. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback