Waffle Day

Hej!
Det är våffeldagen idag, men jag är säker på att ni i Sverige inte har missat det. Här på Nya Zeeland å andra sidan har väldigt få hört talas om våffeldagen. Men vi var såklart tvugna att fira och var hembjudna till Linda och Geoff i Palmerston North. (^   ^) Så imorse ställde jag och Anette oss i köket och började göra pumpasoppa, att ta med som middag, och koka persiko kräm, på bara persikor och citron, till att ha på våfflorna. När vi började bli klara med det ställde jag mig och stekte pannkakor till lunch. Kate var här med Leo och Alex så det blev några pannkakor att steka. (^ _ -)  
 
Så på eftermiddagen åkte vi in till Palmerston North där vi mötte upp Geoff, som jobbat idag, och Justin som också följde med hem till Linda och Geoff. Även Kate var inbjuden till vårt "våffeldags-firande" så vi blev några stycken. Jag tycker bara det var trevligt, alla är så snälla och härliga! 
 
 
 
Middag med pumpasoppa, fetaoströra och hembakat bröd. 
 
 
 
Våfllor! Såhär ser det ut när jag försöker lägga upp det någorlunda snyggt.
Linda och Geoff hade en burk med hjortronsylt, yay!! o(*゚▽゚*)o
 
 
 
När jag äter våfflorna ser det mer ut såhär, allt ihopblandat till en enda röra. Hihi!
 
 

Det var verkligen en jättetrevlig kväll med allihopa därför åkte vi inte därifrån förrän strax efter åtta. Det tar ju ca en timma hem och vi stannde till för att handla lite matvaror påvägen hem också så vi var hemma rätt sent. Därför borde jag gå och göra mig iordning för sängen nu, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback