Love Life

Hi!
Jag har precis skypat med min farmor och farfar. Det är roligt att de har skaffat skype så man kan prata med dem, avståndet känns inte lika stort då. (^   ^) De tycker såklart det är väldigt roligt också eftersom de kan se mig och prata med mig. 
 
Caelan har varit i skolan idag så jag har städat hela förmiddagen. När Caelan sen kom hem hjälpte jag honom med lite läxor. Så dagen har varit ganska lugn och skön med strålande solsken. 
 
När Geoff kom hem från jobbet tog vi allihopa en tur med hästarna, några red och några promenerade. Jag fick rida Svans! (●⌒∇⌒●) Han är så härlig att rida, jag verkligen älskar hans personlighet. Även om vi fortfarande håller på att lära känna varndra så har vi kommit en bra bit påvägen. Han gillar att stanna för att äta gräs och ibland är det svårt för mig att få honom att gå igen när han väl fått ner huvudet och börjat äta. Men idag kom jag underfund med hur jag ska göra för att lättare få honom att gå. Som sagt; han är helt underbar att rida! 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan ju inte klaga på mitt jobb direkt, haha! (^ _ -) 
 
Men nu ska jag tvätta ansiktet och krypa ner i sängen. Imorgon ska vi iväg och hjälpa en vän med mockning (en lång historia som jag inte vill skriva om på bloggen eftersom det är privat). Jag tycker det ska bli rätt roligt, det kan vara skönt att få ta i lite och jobba ibland. Och djurvårdare som jag faktiskt är i grunden så är jag van vid "skit-jobb", haha! (fattar ni ordvitsen, hihi(๑>ᴗ<๑)
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback