Walking in Sunshine

Hi!
Det var härligt att vakna upp i en varm och skön bil imorse. Vi alla gick och duschade innan frukosten, det gäller att passa på när vi har chansen. Solen skén även om det hade varit frost under natten. Nu såg vi även hur vackert det var runt omkring där vi campade, dagen innan när vi anlände var det så mörkt att vi inte så något. Campingen kallas Mountain Valley och jag förstår varför; området är omgivet av berg och en flod som ringlar sig fram på botten. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Det var verkligen jättevackert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ägaren tipsade, dagen innan, om vandringsleder runtomkring så vi åt frukost och klädde oss varmt för att se vad vi kunde hitta för promenader. Det slutade med att vi var borta i runt tre timmar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var väldigt roligt och en fantastisk natur. Något som gjorde det hela ännu roligare och mer intressant var att de hade satt upp olika hinder runt om, lite som militärövningar. På ett ställe fick vi gå i en mörk tunnel medans vi på ett annat fick med hjälp av rep ta oss ner från en brant sluttning. Sven gjorde även andra övningar så som armgång och hoppa över hinder. Jag hade min kamera och kameraväska så jag gick bara runt, hihi! 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
När vi kom tillbaka passade vi på att göra en sen lunch i ett av service husen. Det är inte lika flott som man är van vid i Sverige. Här var det tre väggar med tak över och in under fanns det en diskbänk med diskho, en vattenkokare och en brödrost. Men vädret var fint så vi det gjorde inget och vi passade på att sitta ute och äta i solen. (^  -  ^)
 
När vi var klara packade vi ihop och styrde färden om Lake Taupo. Vi stannade till vid ett väldigt fint vattenfall påvägen. Det är det första stora vattenfallet jag sett! Det var verkligen jättefint. Vi hittade även en intressant teckning någon målat på en av stenarna, hihi! (^   ^) 
 
 
 
 
 
Waipunga Falls
 
 
 
 
 
 
 

Nu sitter vi i bilen på ett "camping-område" inte långt från Huka falls, Taupo. Camping är fel namn för ställen som detta då det bara är ställen att parkera sina bilar på och en toalett (denna gången är det "kompost-toaletter", utan ljus och vatten). Men det är som sagt gratis om man stannar på ställen som dessa så det går bra ändå. (^    ^,) Vi får se om vi letar reda fler ställen med el imorgon för det verkar som det ska bli minusgrader de kommande nätterna. Brrr.... 
 
Men nu ska vi snart bädda ner oss med filtar och titta på en film. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback