Nice spot

Hej!
Jag började dagen som jag brukar, med att städa undan lite disk och annat i köket. (^   ^) Jag tycker det är en bra uppgift att börja med på morgonen för att komma igång, och så länge vi fortsätter äta finns det alltid disk. (^ _ -)
 
Kate, Alex och Leo kom på förmiddagen. Kate ska sälja en av sina hästar så det har varit spekulanter här och tittat idag. Jag har därför hjälpt till med att passa Leo lite mitt på dagen. Han är verkligen jättehärlig när han är på rätt humör. Idag var det inga problem, vi hade jätteroligt ihop. Han är för sööt! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Sandra har mått bättre, även om hon måste ta medicin regelbundet. Men hon har orkat vara ute med oss andra idag. (^_^) Vi satt en del på de nya lastpalls-sofforna som Sven har gjort. Båda är klara nu och det blir verkligen jättefint. Inte bara det, de är jättesköna att sitta på och det är härligt med de stora fönstren så man ser hela gräsmattan och gården på framsidan. Även hundarna verkar ha hittat en ny härlig plats att ligga på, särskilt en av dem: 
 
 
Hon är verkligen gullig, hihi!
 
 

På kvällen blev det två filmer. Först kollade vi allihopa på Big Miracle, vilket jag tycker är en fin film inspirerad av en verklig händelse där tre valar fastnar under isen uppe i Alaska. De har ett hål i isen där de kommer upp för att andas, men hålet kommer snart att vara täckt med is och valarna kommer drunkna. Hela filmen handlar sen om hur man försöker rädda valarna. Jag har sett den förut men tycker den är bra så har inga problem med att se den igen. (^   ^,) Anette, Geoff och Caelan gick och la sig sen medans jag, Sven och Sandra satt uppe och kollade på ännu en film; Blended. Den var riktigt rolig, haha! Rekomenderar den om ni vill se en romantisk komedi. 
 
 
Men nu börjar klockan bli mycket igen och jag borde gå och lägga mig så jag inte sover bort halva dagen imorgon. (๑>◡<๑)
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback