Back in Hamilton

Hello!
Sandra och Sven har under hela resan haft kontakt med ett franskt par som de har rest med innan. Vi fick reda på att de för tillfället befinner sig i Hamilton så vi bestämde oss för att styra färden dit.
 
Så vi åt frukost, packade ihop och gav oss iväg. Resan tog mellan två till tre timmar och vägen var inte den roligaste. Men vi kom fram tillslut och mötte upp det franska paret inne i Hamilton centrum för att gå och "ta en drink" någon stans. Vi hittade en mysig resturang där jag drack en väldigt god moccachino. (^_^) Det franska paret är jättetrevliga och det är alltid kul att träffa nya människor! 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte sen allihopa, vi i bår bil och det franska paret i sin bil, till en "camping-plats" där vi kommer sova under natten. Denna gången är det en gratis plats, utan el och med toaletter som stänger klockans åtta på kvällen. Vi stannade därför till vid en allmän toalett innan och uträttade våra behov för natten. (^_-)
 
Nu ligger vi i bilen och tittar på Marigold Hotel.
 
 
 
 
Jag har även kunnat redigera bilder från dagen i Napier och publicerat i inlägget. Jag hann dock inte redigera och publicera fler bilder innan batterierna i datorn tog slut. Så det får vänta till ett annat tillfälle. (^   ^)
 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen innan jag lägger mig för att sova. 
 
Kram på er ❤️

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback