Rubbish & Blackberries

Hello!
Idag började jag med att plocka ur diskmaskinen och plocka undan lite disk på diskbänken. Jag och Fiat skulle mata hästarna. Om jag vet att jag ska mata något/några djur på morgonen vill jag göra det innan jag själv äter frukost, annars kan jag inte äta i lugn och ro utan tänker bara på att jag måste ut och ge djuren mat. Fiat satt och åt när jag kom ut i köket och jag ville inte stressa honom, därför plockade jag med disken tills han var klar och vi kunde gå ut och mata hästarna. (^ _ ^) 
 
Efter en frukost (i lugn och ro, hihi) gick vi allihopa, förutom Caelan som var i skolan, ut och började göra klart för och sätta upp en ny grind till en av hagarna. Geoff och Fiat fixade med grinden, Anette grejade med staketet och jag rensade undan gammalt skräp från tidigare ägare. Det ligger mycket gammal plåt och plast in under jorden längs med staketet så jag fick gräva, rycka och slita för att få bort det mesta. Jag tror det finns mer plast där under som vi inte kan se, men det får vänta för det är rätt djupt man kommer behöva gräva för att komma åt den. I mitt "städande" råkade jag på två björnbärsbuskar också som slagit rot så jag var tvungen att gräva upp dem med, vilket inte är det lättaste. Men jag segrade, mohaha! Inga björnbärsbuskar kommer undan mig och min envishet. (๑>ᴗ<๑)
 
När jag rensat bort det mesta av skräpet gick jag in och kokade mannagrynsgröt till lunch. Vet ni förresten det engelska namnet för mannagryn? Jag tycker det är jättevackert; Semolina. Om det inte vore för att det betyder mannagryn tror jag att jag skulle kunna döpa någon (djur eller barn) till Semolina. I Sverige hade det nog varit okej men i engelsktalande länder hade det bara blivit konstigt, haha!
 
Efter lunchen gick jag och Anette ut och tränade hästar. Ni kan nog gissa vid det här laget vem jag tränade, hihi! Svans var lika duktig idag som han brukar, om inte bättre med tanke på framstegen han gör för varje dag. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Idag gick han nästan hela vägen in i transporten, den är bara en liten bit till som fattas. Men vi tar det som sagt i små steg i lugn och ro så jag är super nöjd. För varje dag som går kommer vi närmare och närmare målet; gå hela vägen in i transporten. Han har även börjat bli bättre på att stå stilla när jag ställer upp honom vid en stubbe eller liknande. Idag lyckades vi t.o.m. att han stod stilla medan jag ställde mig på stubben bredvid honom, som om jag gjorde mig redo för att hoppa upp på honom! (⌒▽⌒)Han är inriden och jag har ridit på honom flera gånger, men man brukar behöva ha någon som håller honom när man hoppar upp eller bli "uppslängd". Därför är det väldigt roligt att jag börjar få honom att förstå att han ska stå still när jag ställer mig vid sidan och att det inte är något farligt. 
 
 
 
Jag har inga bra bilder från idag så jag tänkte lägga upp en bild på Anette och Pipar från igår
 
 
 
 
 
 
Jag och Fiat stog för middagen ikväll. Han verkar inte kunna så mycket om att laga mat så jag berättade hur han skulle skära grönsaker och lät honom göra det. (^ _ -) Det blev en pumpa, morot och kumara soppa med några egenodlade potatisar i. Vi gjorde två varianter; en utan kryddning för Caelan som inte tycker om för mycket kryddor och en med surimi och starkare kryddor. Jag tycker det blev väldigt gott! (^  -  ^)
 
 
Nu ska jag strax lägga mig och sova, men först ska jag fixa med lite saker på internett. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback