Tiredness upon us

Hello!
Jag sov som en stock inatt vilket gjorde det svårt att vakna imorse. Det var så varmt och skönt under täcket, men tillslut lyckades jag få mod till att ta mig upp. Klockan hade redan hunnit bli rätt mycket eftersom jag inte kom i säng förren sent igår (eller snarare tidigt imorse). Men jag gick ut och hade frukost som vanligt, jag älskar mitt jobb haha! (^ _ ^) 
 
Vi var alla rätt trötta efter gårdagen. Barn i sexårsåldern har en förmåga till att vara väldigt högljudda och fulla av energi. Det är härligt för de har så roligt, men det tar på krafterna för oss andra hihi! (๑>ᴗ<๑) Men lite har vi fått gjort idag iaf. Vi började med att plantera mer frön som t.ex. nätmelon, ärter och olika sorters körsbärstomater. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag kan knappt vänta tills i sommar då vi kommer ha fullt av frukt, bär och grönsaker! ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭ु⁾⁾·°˖ӵᵘᵐᵐᵞ✧˖°
 
Senare fortsatte vi med att ränsa bort ogräs i jorgubbsträdgården. Nu rensade vi bort ogräs runt några hallonbuskar som finns i ena hörnet av trädgården och Anette beskärde dem även. Sen planterade vi ut fler jordgubbsplantor som vi fick igår av Linda och Geoff, Lucas föräldrar. Nu är nästan hela ytan i nätträdgården planterad. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är bara några jordgubbbsplantor kvar som jag ska försöka plantera ut imorgon. 
 
 
 
Det får bli en arkivbild idag, tagen under veckan på hönorna som jag matar varje dag. (^   ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen blev det film tajm. Idag såg vi den nya Cinderella. Jag tycker den var väldigt bra, bättre än jag förväntat mig. Jag var rädd att de skulle förstöra själva storyn men de gjorde de inte. Det höll sig till hur sagan går fast i en ny tolkning utan att förstöra något. Den var väldigt välgjord och det var bra skådespelare. Därför rekomenderar jag den verkligen! 
 
 
 
 
 
 
Vi avslutade kvällen med the Great British Bake off. Jag får aldrig nog av bakning oavsett om jag bakar själv, ser någon bakar eller läser om bakning hihi! ( ◠ ◡ ◠ ) Men nu ska jag försöka komma i säng tidigare idag så jag kan gå upp som vanligt imorgon och vara utvilad. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback