Almost no colours

Hi!
Den här dagen har bara flytit på. Jag började med att städa undan i köket och gick sen ut för att mocka i trädgården. Innan jag började mocka gjorde jag iordning med tidiningspapper inne i ett av växthusen. När jag sen mockar kommer jag tömma det på tidningspappret där inne så vi kan plantera ur några pumpor där. (^ _ ^) Jag hann dock inte mocka klart innan Anette kom ut och ville ha hjälp med att fixa iordning hönäten till höskjulet. Vi flätade ju ihop hönät som vi satte framför höt vilket gör det lite svårare för hästarna att komma åt när de äter. Nu behövde vi flytta näten närmare höbalarna igen eftersom balarna som låg närmast nätet redan är uppätna. Anette fick väldiga problem med sin hösnuva i kombination med pollen. Därför gick hon in sen och jag gjorde klart jobbet. (^ _ -)
 
Efter lunch började jag göra valnötsmjölk som jag inte gjort på väldigt länge nu. Det har bara inte blivit av. Varje gång jag börjar få slut på mandelmjölk kommer jag på att jag inte gjort någon valnötsmjölk så vi behöver köpa mer mandelmjölk. Men nu har jag fått gjort endel och även fryst in så nu kommer jag klara mig ett tag. Jag måste verkligen få rutin på att göra valnötsmjölken igen, vi har ju ingen brist på valnötter direkt! (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
Rubriken syftar på bilden, hihi!
Jag kom inte på någon bättre rubrik idag. 
 
 
 
När jag var klar var det dags för mig och Anette att åka för att hämta upp Caelan. Geoff har varit på jobbet idag, han fick skjutts av Justin, så vi behövde åka in till Palmerston North för att hämta honom och göra lite shopping. Därför hämtade vi Caelan lite tidigare från skolan, vilket inte var populärt. Caelan verkligen älskar skolan och att lära sig. Han började därför gråta när Anette ville hämta honom tidigare. Men han kom tillslut med och vi åkte in till Palmy. (^    ^,)
 
Vi kom inte hem förrän rätt sent, därför var det skönt att vi hade rester i kylskåpet så vi behövde inte laga någon middag. När vi ätit plockade jag ur diskmaskinen och fyllde sen på den igen. Efter jag var klar var det dags att förbereda sig för att gå och lägga sig. Jag brukar förbereda mig (ta ut linser, borsta tänder och tvätta ansiktet) innan jag går in på rummet, så jag bara behöver byta om till nattlinne och gå på toaletten när jag vill lägga mig. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det låter väldigt lockande nu så jag tror jag avlsutar och kryper ner i sängen, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback