Granny

Nihao!
Det opålitliga vädret fortsätter. Ena stunden skiner solen för att det i nästa stund öser ner regn. Jag har hållt mig i köket nästan hela dagen och bakat! (^ ▽ ^) Vi har massor av zucchinis så jag har bakat zucchini brownies
 
På morgonen kom Geoffs mamma hit med sin husbil. Hon kommer bo här några dagar/nån vecka/några veckor. Vi vet helt enkelt inte hur länge hon stannar, haha! Det var svårt nog att få ett datum/dag då hon tänkte komma hit. Vi hade räknat med att hon skulle komma på eftermiddagen idag, men hennes husbil rullade in på gården imorse när vi var mitt upp i städningen av huset. (๑>◡<๑) Hon är jättesnäll, Granny eller farmor som hon kallas, och väldigt enkel som person. Jag gillar henne redan! (^_-) 
 
 
Eftersom hon kom så bakade jag även en baileys biskvitårta idag (och för att Anette så gärna ville ha en, haha!). Jag hade lite kaffe i fyllningen den här gången vilket gjorde den ännu godare! Jag älskar verkligen det receptet.
 
 
Baileys biskvitåra
 
 
 
Zucchini brownies med hackade valnötter.
 
 
 

När jag ändå höll på passade jag på att baka några "oatbars" som jag kan ha med som frukost imorgon. 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska jag åka med Geoff in till Wellington. Han ska jobba och jag frågade om jag kunde få den dagen ledigt så jag kan åka med och sen strosa runt i Wellington, Nya Zeelands huvudstad och tredje största stad. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det ska bli jätteroligt eftersom jag aldrig har varit där innan. Vi får vell se vad jag hittar på!
 
Vi ska upp tidigt för att hinna in till Palmy och sen till tågstationen. Det är därför jag bakade oatbarsen så jag kan ta med mig frukost, jag tycker inte om att äta alldeles för tidigt på morgonen.
 
Jag ska göra mg ioedning nu, packa väskan och hoppa i sängen. Vi åker runt halv fem-fem imorgon bitti så jag ska försöka få lite sömn innan dess. (-‿)
 
Kram på er ❤
 

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback