Caelan 6 år

❤ ☆ Happt Birthday Caelan!  
Caelan fyllde/fyller 6 år idag. Han var uppe tidigt så även om jag gick upp strax innan sju så hade han öppnat alla sina presenter när jag kom ut i köket. (^   ^) Men det är så det ska vara när man är barn, det är så härligt att se hur glad han var och hur fantastigt roligt det är att fira sin födelsedag!  
 
 
Här är några av presenterna: 
 
 
 
 
 
Av mig fick han Tupperware produkter med Angry Birds.
 
 
 
I lådan låg även två nyckelringar med söta djur på. Jag samlar på dessa djur så Caelan har sett mina två som jag brukar ha på väskan. Han har älskat att leka med dem så jag tyckte han skulle få några egna att leka med. (◠‿◠)
 
 
 
När vi hade ätit frukost allihopa och gjort oss iordning åkte vi in till Palmerston North. Caelan har fått bestämma vad han vill göra idag så han och familjen åkte till Lollipop som är ett lekland. Jag och wwoofarna blev avsläpta vid gallerian så jag har gått runt och shoppat(⌒▽⌒) Jag hittade lite nya kläder och några söta diadem. 
 
Här är bild på lite av det jag shoppa:
 
 
 
 
 
När familje lämnade Lollipops mötte jag upp dem (eller Geoff hämtade mig för jag visste inte vägen, hihi) och vi gick på bio allihopa. Kate, Alex, Leo, Kates pojkvän och hans dotter har också varit på Lollipops idag och följde med till bion. Vi såg Tingeling Legenden om Önskedjuret (Tinkerbell and the Legend of the Neverbeast). Den var lite läskig för barnen, men jag tyckte den var väldigt bra. Den har ett bra budskap också, samma tema som jag snubblat in på det sista, att man ska inte dömma någon innan man lär känna dem och alla ska behandlas lika. 
 
När vi var sett filmen plockade vi upp wwoofarna, åkte till några affärer och åkte sen till Kates hus så Alex och Caelan kunde fortsätta leka. När vi var dä (Kate bor i Feilding) promenerade jag iväg till theWareHouse och köpte ännu en present till Caelan. De andra presenterna skickade mamma från Sverige så jag har inte haft tillfälle innan att köpa något till Caelan här. Jag köpte en fin scrapbooking bok med olika mönster på varje sida. Han blev väldigt glad, nu har han ha en egen scrapbooking bok att sätta bilder i! (^    ^)
 
Senare när vi kommit hem och hunnit landa blev det tårta. Tårtan blev god och jag är nöjd med de olika lagren. Botten är olika nötter, choklad och vita chokladbitar, mellanlagret är vitchokladmousse och överst är det blåbärsgele. Chokladdekorationerna därimot kunde blivit bättre. Jag var trött när vi kom hem så jag hade inte riktigt tålamod till det, men det blev rätt bra ändå och smaken var bra.
Det viktigaste var att Cealan blev nöjd, och det var han! ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
Nu är jag trött efter en lång och rolig dag, så det ska bli skönt att krypa ner under täcket och sova. ◡ ꒱ z Z
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback