Messy cake

Hello everybody!
Detta har ju nästan börjat bli en liten vana, att jag bloggar det sista jag gör på kvällen. Kanske för att bloggen är som min dagbok. (^_^)
 
Jag lyckades iallafall få ihop en tårta idag. Men vaniljkrämen ville inte riktigt göra som jag ville idag heller och tjocknade inte så mycket som jag önskat. Därför blev lagren i tårtan något mindre än de skulle vara, men den blev väldigt god ändå. Den här gången fick jag strunta i utséendet och satsa på smakerna; choklad, karamell, vanilj och banan. (^   ^) Här kommer bilder, men den är som sagt rätt rörig och inte den snyggaste tårtan jag gjort hihi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annars har jag varit rätt lat idag. Det har varit grått och tråkigt väder ute så jag har stannat inne, spelade endel på iPaden, kollade jobbannonser och skrev ett personligt brev på engelska. (^ - ^) Jag blir rätt slapp den här perioden på året eftersom jag älskar solen och får min energi från den. När det nu har varit grått i flera veckor blir jag trött och tappar lite av min ork. Men jag håller igång med mys inne och låter mig själv få vara lite lat, det varar ju inte för alltid. (^_-)
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback