I Love You Dad

Hej Hej!
Min dag började tidigt idag. Jag ställde klockan för att gå upp innan alla andra och göra iordning en stor frukost, det är ju farsdag! Min pappa tycker det är gott med den engelska typen av frukost därför gjorde jag äggröra och bacon. Resten av frukosten bestod av bland annat bröd, helg-skinka, gurka, leverpastej, kaffe, juice och annat gott.
Som present har jag Erik och Elias köpt fudge i olika smaker som t.ex. hans favorit whiskey. Pappa blev jätteglad och frukosten var omtyckt av alla. Jag älskar att ge och göra saker för andra. Att göra dem jag älskar glada är nog en av de bästa känslor jag vet. Därför var det mysigt att gå och pyssla i köket imorse för att göra allt så fint som möjligt! (^  ^) 
 
Senare åkte hela familjen in till Uddevalla för det var lite små saker vi behövde köpa. Jag passade på att övningsköra och fick köra den stora bilen för första gången. Det var lite "vingligt/ovant" till en början, men gick ändå bra. 
 
Vi var borta rätt länge så när vi kom hem gjorde vi oss bara iordning och gick ner till farmor och farfar för att äta middag. Farmor hade gjort sina goda köttbullar, så gott! När jag var liten kunde jag äta dem som godis, hihi! Efterrätt blev gräddtårta med farmors egenplockade hallon.
Jag ÄLSKAR verkligen farmors mat!
 
 
Min kväll avslutades med Yoga, ett bra slut på veckan!
Jag har ingen bra bild så det får bli en selfie. (^_-) Jag färgade håret igår, fyllde i utväxten och den gamla färgen som bleknat. Ressultatet:
 
 
 
 
Det var ett tag sen jag använde just den här hårfärgen (jag brukar använda olika typer av orange beroeende på pris och vad som finns i affären). Detta är nog den hårfärg jag trivs bäst med och blir mest nöjd med ressultatet. (^_^)
 
 
 
Pappa,
Du är min trygghet. Du är den som alltid finns där utan att behöva säga mycket. Du är den som alltid kommer med goda råd och jag vet att jag alltid kan lita på dig. Dina kramar får mig alltid att må bra och känna att inget ont kommer hända. Kanske är det för att du var den första som höll om mig när jag kom till denna värld. Mina första timmar spenderade jag i din famn. Hos dig är jag alltid trygg. Jag älskar dig så mycket att jag inte finner ord. Jag kommer alltid vara din lilla flicka och du kommer för alltid vara världens bästa pappa, min pappa! 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback