Driving around in a car

Moshi Moshi!
Jag har kört omkring och uträttat lite ärenden idag samtidigt som jag övningskörde. (^   ^) Körandet går kanon, det känns som om körkortet inte är långt borta nu! Jag har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen utifall jag skulle bli arbetslös. På fredag har jag en provanställning på ett café som det verkar som om jag kommer få jobba på i sommar. (^_^)
Det är härligt när allt löser sig. I måndags trode jag att jag var arbetslös och igårkväll fick jag jobberbjudande redan till på fredag! Ibland får man har tur.
 
 
Hemma stod jag för maten idag. Det blev min goda spenatsoppa!
 
 
 
 
 
Jag har även gått en härlig promenad, ner till havet, i vårvädret med hundarna. 
 
 
Ibland älskar jag att bo på en ö. 
 
 

Nu sitter jag med kvällskaffet och myser i soffan efter en härlig dag! Det känns som jag fått gjort mycket som skulle göras. Imorgon ska jag dock försöka gå upp lite tidigare för jag har börjat få svårt att somna på kvällarna. Det gäller att vara pigg fredagmorgon, för då ska jag upp tidigt och jobba! (^ - ^)
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Filippa

Hej Elin!
Har tittat bak i din blogg och sett att u har åkt på språkresa med sts till Japan. Jag funderar själv på att åka dit, men är fortfarande inte helt säker. Så därför tänkte jag fråga dig som har varit där hur det var generellt? Varför du valde värdfamilj istället för campus? Var det läskigt att bo i värdfamilj? Vet du hur det var på campus? Vad åkte ni för flyg och hur stort var planet? Var det läskigt att gå i tokyo själv? Var det svårt att hitta?
Så många frågor jag har! Hoppas du skulle vilja svara på dessa frågor. Vill nämligen veta ifrån en som har varit med om det själv. :) ha det så bra Elin! Kram.

Svar: Hej!Jag är ledsen för sent svar, jag hade tänkt skriva ett blogginlägg där jag svarade på dina frågor men det blev aldrig av. Om du funderar på att åka till Japan på språkresa så säker jag åk dit! Det är verkligen ett minne för livet och jag önskar jag kunde göra om det. Jag valde värdfamilj eftersom jag tycker jag får ut mer av själva språkresan. Jag fick se hur deras vardag ser ut, jag hör dem prata Japanska och det berättade mycket om deras kulltur. Det var verkligen jätteroligt och jag tycker de som bodde på campus missade en hel del. Man lärde sig även att ta sig till skolan själv vilket fick mig att växa mycket som person eftersom man lär sig ta ansvar. (^ ^) När vi åkte dit flög vi med SAS till Köpenhamn sen åkte vi med British Airways till London där vi bytte plan igen (British airways) som tog oss till Tokyo. Det sista planet var stor och bekvämt att åka med. Alla hade varsin skärm som man kunde spela spel på, lyssna på musik eller titta på film. (^_-) Jag tycker inte det var läskigt alls att gå i Tokyo själv, alla var väldigt snälla och trevliga. Det var också lätt att förflytta sig med tåg och tunnelbanor som gick hela tiden. Min värdmamma följde mig till skolan första dagen för att jag skulle hitta. De skrev också en lapp med vilka stationer jag skulle byta tåg på och vilket jag skulle byta till. Detta gjorde att jag inte hade jättesvårt att hitta. Jag åkte bara fel en gång men då var det bara att ta nästa tåg tillbaka (tågen går hela tiden så man behöver aldrig vänta länge).

Som sagt så tycker jag du ska åka för det är verkligen otroligt roligt. Jag har redan börjat kolla runt på att åka tillbaka till Japan och studera i 6 månader. Ha det så bra du med Filippa!

Kram på dig<3
Elin Larsson Verta

2014-05-17 @ 09:44:17
Postat av: Filippa

Tack så mycket för ditt svar!! :) Kommer du ihåg hur lång flygtiden var och när ni lyfte samt kom fram, svensk tid?

Svar: Jag minns inte tiderna, men vi kom fram mitt på dagen och åkte ifrån Sverige tidigt på morgonen. Det tog ca 2 timmar till London och från London till Tokyo tog det ca 11-12 timmar. (^ ^)
Elin Larsson Verta

2014-07-06 @ 23:29:42

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback