Tacco och Cava

Good Evening!
Den här dagen har rullat på som alla andra. Jag började dagen med att städa i hundgårdarna, vilket jag inte har gjort så många gånger. Det är alltid någon som städar medan de andra går promenader och i dag kände jag att det var min tur. Men självklart blev det en promenad sen också. (^   ^)

På siestan åkte vi iväg på marknad i Coin. Det var mysigt att komma iväg och jag köpte mer torkad frukt och nötter, det är som rena godiset för mig. Mumms… (^  -  ^)

 

Marknad i Coin 
 

Vi köpte även frukt och grönsaker från en gemensam kassa vi lagt ihop till. Sen stannade vi till på Mercadona för att köpa fler gejjer för ikväll har vi tacco-kväll. Vi lagade en tacco-buffé tillsammans och till efterrätt hade vi färsk ananas, jordgubbar och banan med glass, grädde och chokladsås. Till det blev det även gott att dricka. Jag hade köpt ett väldigt gott iste jag hade till maten och en flaska cava till efterrätten. Men jag dricker ju inte mycket, har aldrig varit full och vill inte bli, så det räckte med lite mindre än ett glas för mig. Resten sparar jag till i morgon, hihi! 

 

Tacco
 
 
 
Jordgubbar, ananas, banan med laktosfri grädde och chokladsås!
 
 
 
Cava, kaffe och snacks,
(blandade naturella nötter, chokladdoppade jordnötter och torkad frukt)
 

De andra sitter nu därute, rätt berusade. Jag har redan gått och lagt mig i sängen. Ibland kan det kännas jobbigt att vara den ”duktiga”, men jag är trött och ska upp tidigt för att ta hand om alla hundarna. Jag vill kunna orka vara glad och lägga energi på dem i morgon. Dessutom känner jag att jag redan har haft en rolig kväll med de andra, man behöver inte alltid vara uppe jättesent för att ha roligt. Men de andra sitter som sagt fortfarande uppe och tyckte jag var tråkig som gick och la mig. Jag har som sagt aldrig förstått vitsen med att dricka mycket alkohol och vara uppe sent, man får bara ångra sig dagen efter om man ska upp tidigt. Fast så mycket dricker de såklart inte här, de har ju hyfsat koll men de märks att de är påverkade.

Men nu ska jag som sagt krypa ner under täcket. Kram! 

 

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback