My life update

Hello everybody!
Jag mår bara fint, ledsen att jag inte hört av mig på ett tag igen. När solen skiner sitter jag inte mycket vid datorn. Sen har jag haft fullt upp med kompisars baler och studenter där jag hjälpt till med färgning av hår, sminkning och fotning. (^   ^)
 
Mitt upp i allting har jag gått och skaffat mig ett jobb för i sommar också, tjohoo!! Minns ni att jag berättade om Björholmens Marina där jag skulle provjobbat fredagen innan jag åkte till Spanien? Jag gjorde min första dag där i onsdags och det gick jättebra. Sen jobbade jag i torsdags, idag och ska jobba både imorgon och på måndag. Det jag gör är att ha hand om frukostbuffén och lunchbuffén vilket innebär att se till så det finns mat, plocka undan, diska och hålla rent och snyggt. (^  ^) Riktigt roligt är det! Än så länge har jag inget fast schema så vi får se hur mycket ledigt jag kommer få och hur mycket jag kommer jobba. Det är iaf skönt att veta att jag faktisgt har ett jobb i sommar och inte behöver bli helt pank eller rastlös. (^ - ^)
 
 
Nu när jag vet att jag har ett jobb kunde jag köpa en ny mobil som jag har tänkt på länge. Min iphone 4, tre år gammal, börjar krångla endel. Så nu har jag skaffat mig en Sony Xperia Z1 compact.
 
 
 
 
 
Jag hade tänkt köpa Sony Xperia Z2 men när jag kom till butiken och såg hur stor den och sen fick syn på Xperia Z1 compact ändrade jag mig. Jag läste om dem och såg att det inte var speciell stor skillnad på dem häller. (^_-) Det bästa är 20 megapixel kameran, det var den som fick mig att äns fundera på att "överge" apple. Men som kompensation köpte jag mig också en iPad mini, haha! Det är så smidigt när den synkroniserar med macbooken!
 
 
Här kommer bild på mig idag tagen med min xperia z1:
 
Ny T-shirt från sheinside
 
 
 
 
 
Nu är jag väääldigt trött efter hel dag på jobbet. Det blir nog tidigt i säng idag, jag ska ju upp och jobba imorgon igen. 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Fumi

Tottemo kawaii desu!
So cuuute, Elin!

2014-06-09 @ 15:25:26

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback