Tea time

Moshi Moshi!
Jag vaknade inatt av att mitt öga kändes alldeles svullet och bara rann. När jag försökte titta var allt bara grummligt. Trevligt med ögoninflamation nu när jag precis blivit frisk, tänkte jag. (>.<) Jag gick iaf upp och torkade ögat och somnade sen om. Efter det har det inte runnit något mer men det känns irriterat och geggigt under dagen. Man kan ju hoppas att det är bättre till imorgon. 
 
Annars hade jag en mysig morgon på stärken tillsammans med hästarna. Visst var det kallt men när man är i full gång med mockning och leda ut hästar så håller man värmen. (^ - ^)
 
 
Sen har det återigen blivit läxor nu på eftermiddagen. Efter att ha räknat en del i matten känner jag mig nöjd för idag och sitter nu med en kopp mint-te. Så gott!!
 
 
 
 
 
 
Min kamera har slut på batterier så då fick mobilen duga. Som ni kanske ser så syns det inget speciellt på ögat, men det känns konstigt nog.
 
 
Men nu ska jag snart bege mig till min drömbåt och flyga iväg till drömmarnas land. Jag har faktisgt drömt en hel del det sista så det är lika roligt varje gång man ska gå och lägga sig, vad kommer jag drömma inatt tro?
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: iice

Fin blogg du har! :)

Det hade varit jätte kul om du ville vara med i min Veckans blogg tävling! :)

2014-01-22 @ 21:05:50
URL: http://iiceb.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback