Beverly Hills Brownies

Hello!
Vad härligt med helg, och sportlov för mig. (^  ^) Det firas med att baka brownies! Man kan även säja att det blir en försenad alla hjärtansdag fika, hihi!
 
 
 
 
Passade på att använda mitt fina mått med inbyggd våg jag fick i julklapp.
Älskar den verkligen, tack mamma och pappa!! Denna kommer från cacas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa brownies heter Beverly Hills Brownies och receptet fick jag från Manuela Kjeilen's bok Just Sweet. Manuela har även en fin blogg där hon lägger upp mängder med söta recept,
klicka på Passion for Baking (som bloggen heter) för direktlänk. (^ - ^)
 
Som ni kanske kan se på bilderna fick det bli "kladd-brownies". De skulle varit inne i ugnen längre märkte jag när jag skärde upp dem. Det stod i receptet att de inte skulle vara inne längre än 30 minuter för det är inte gott med hårda brownies. Därför använde jag inte någon sticka för att kolla om den var klar den här gången (som jag alltid gör annars), dumt nog. Nu ser jag vad som kan hända om jag inte använder min prov-sticka, hihi! Men goda blev de iallafall och övning ger färdighet. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Mimi

Den blir så kladdig du ska inte ha den inne längre, manuela vill nog att man ska låta den svalna eller ha den i kylen innan uppskärning. Jag gjorde de i förrgår och serverade resten igår från kylen. Perfekta kladdiga bitar när den har fått stå och dra sig.

bara ett tips ;) vet att inlägget är gammalt.


Svar: Okej, tack för tipset! Jag ska testa göra det igen och se om det blir bättre. (^ ^)
Elin Larsson Verta

2015-01-24 @ 15:21:05
URL: http://www.mims.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback