Homemade Nutella

Nihao!
Ops, råkade sova länge idag. Jag bestämmde mig redan igår för att inte ställa någon klocka och istället låta kroppen få sova så länge den vill. Kroppen ville sova ända till 12:45, hihi! (*^ . ^*) Men nu är jag utvilad efter allt jobb och alla tidiga mornar!
 
Med tanke på hur sent jag gick upp så har jag inte hunnit så jättemycket idag. Jag och mamma myste på soffan med True Blood medans jag mummsade på French vanilla proteingröt toppad med keso. Det är min nya favorit frukost som jag unnar mig nu när jag är ledig. Det är verkligen supergott och smakar som efterrätt!
 
 
Bild på proteingröten för några dagar sedan.
Jag tog ingen bild imorse men den såg likadan ut. (^_-) 
  

Receptet på proteingröten har jag fått av en av mina insperationskällor, Christina Modigh. Proteinpulvret köper jag hos Fitnessguru. Jag klarar mig inte utan mitt proteinpulver längre, hihi! Det är så gott att använda i bakning eller bara göra proteinfluff av. (^_^)
 
 
Nu på eftermiddagen hittade jag ett paket med rostade hasselnötter i skafferiet så jag testade jag göra egen Nutella. Oj vad god den blev, nästan godare än vanlig nutella!! o(^ - ^)o
 
 
 
 
 
Jag måttade inte ingredienserna men det jag gjorde var att jag mixade rostade hasselnötter till ett smör, la sedan i en dadel som jag låtit ligga i blöt (så den mjuknade), kakao och några droppar stevia. Sen mixade jag allting tills det fick rätt konsistens och smakade av. (^   ^) Riktigt gott och ett bra alternativ när suget efter nutella sätter igång. Jag har haft ett sådant sug i några dagar, ända sedan de öppnade en burk nutella på jobbet. Haha! 
 
Nu får vi se vad jag hittar på, antagligen kommer jag sitta i soffan en stund och titta på tv till läggdags. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback